To βιογραφικό του Β. Παπαποστόλου, υποψηφίου με το συνδυασμό “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” του Κυριάκου Μιχαηλίδη

28 Μαρτίου 2019
12:22

 

Ο Βασίλης Παπαποστόλου γεννήθηκε στo New Jersey το 1971.

Είναι γιος του πρώην διευθυντή του Ο.Α.Ε.Δ Κοζάνης Κωνσταντίνου Παπαποστόλου.

Φοίτησε στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο και το Κλασσικό Λύκειο Κοζάνης.

Έχει σπουδάσει Νομική στο ‘’University of Law MC’’ στην Ιταλία και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Γνωρίζει άπταιστα την ιταλική και την ισπανική γλώσσα και άριστα την αγγλική. Είναι κάτοχος όλων των πτυχίων γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (ECDL Professional). Ασχολήθηκε με το Marketing Consulting με εκατοντάδες ώρες σεμιναρίων.

Συνεργάστηκε για δύο έτη με την Ευρωπαϊκή Πίστη στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Προϊόντων.

Από το 2000 μέχρι και το 2016 (17 έτη) εργάστηκε ως Εμπορικός Διευθυντής της ChryslerJeepCitroen Panagiotidis A.E. στη Δυτική Μακεδονία, όπου ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα πιστοποίησης ISO 9001 της εταιρίας.

Εργάστηκε στον ΟΑΕΔ αλλά και στο Δήμο Κοζάνης (με ειδικευμένο αντικείμενο τον τομέα της ανεργίας και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ).

Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιόκτητης της ‘’V.A.P Services – Συμβουλευτική Εργασίας’’ μιας καινοτόμου στη Δυτική Μακεδονία επιχείρησης, με αποκλειστικότητα τον τομέα της εξεύρεσης εργασίας, των επιδομάτων και γενικά όλων των μορφών ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Πολιτικός σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, στο Ελεύθερο Ραδιόφωνο Κοζάνης και σε έντυπα πολιτικού περιεχομένου.

Πρόεδρος και συνιδρυτής του ‘’Φιλελεύθερου Δικτύου’’.

Δημιουργός του blog πολιτικής άποψης’’ LiberalPlace’’.

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Άννα Μουράτογλου και πατέρας δύο παιδιών.

23 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.