Κοζάνη: Ημερίδα για τη δωρεά ζωής, το Σάββατο 30 Μαρτίου

28 Μαρτίου 2019
13:07
Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 18:00 στο Κοβεντάρειο, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τη Δωρεά Ζωής.

Το κοινό θα ενημερωθεί από διακεκριμένους ομιλητές για τη δωρεά Οργάνων, Βλαστοκυττάρων, Μυελού των Οστών, Αιμοπεταλίων και Αίματος και πως μπορεί να γίνει η Ελπίδα που κάποιος συνάνθρωπος χρειάζεται.

Οι εισηγήσεις:

Δωρεά Οργάνων: Αντωνίου Φώτης, συντονιστής μεταμοσχεύσεων – παράρτημα ΕΟΜ Β.Ελλάδας

Αιμοδοσία – Αιμοπετάλια: Γκάσταρη Βάσω, Γιατρός Αιματολόγος

Μυελός των Οστών – Βλαστοκύτταρα: Τσαουσίδου Κάκη, πρώην στέλεχος ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή

Στο φουαγιέ θα γίνεται εγγραφή δωρητών οργάνων – όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προσωπικά τους στοιχεία πρόσβασης στο TaxisNet και οι συνεργάτες μας θα τους βοηθήσουν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του site του ΕΟΜ. Επίσης, θα μπορούν να εγγραφούν ως δότες Μυελού των Οστών όσοι είναι μεταξύ 18-45 ετών.

Την ημερίδα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Βάσω Αννουλίδου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ, Βίλα Παλάτι, Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης, Ηλεκτροτεχνική ΑΤΕΒΕ, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, ΕΡΤ3, ΕΡΑ Κοζάνης, FLASH TV και TOP CHANNEL.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.