Κοζάνη: Φύτεψαν, το πρωί της Πέμπτης, συμβολικά, από ένα δέντρο στο πάρκο στην περιοχή Κρεβατάκια

28 Μαρτίου 2019
14:00

Με πρωτοβουλία της Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα κας Iveta Hricova, οι εκπρόσωποι των περιοχών που συμμετείχαν χθες στο Σεμινάριο για τη Δίκαιη Μετάβαση, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη από το Δήμο, την Πρεσβεία της Σλοβακίας στην Ελλάδα και το Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Joint Research Center) φύτεψαν το πρωί της Πέμπτης συμβολικά από ένα δέντρο στο πάρκο στην περιοχή Κρεβατάκια, σηματοδοτώντας πως η αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων περνά μέσα από τη συνεργασία!


Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης «ήδη τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολλά βήματα στην κατεύθυνση να ενώσουμε τις φωνές μας με τις αντίστοιχες περιοχές σε ολόκληρη της Ευρώπη και να ακούγεται καθαρά και δυνατά στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το μήνυμα σαφές: Η ώρα της μετάβασης έφτασε αλλά θα πρέπει να είναι Δίκαιη για τις τοπικές μας κοινωνίες!»

 

11 σχόλια

  • Προεκλογικά Λευτέρη δεν τα κάνουν αυτά εσυ ο οικολόγος ΣΥΡΙΖΑ κ ότι άλλο έρθει μόνο Κ μόνο να μείνεις στην καρέκλα

  • Ποιον θυμιζει ποιον θυμιζει… α! Τον Τραμπ και τον Μακρον! Αφου δεν τους επιτεθηκαν τα αδεσποτα… διοτι εμεις καθε μερα παιζουμε κυνηγητο.

  • Κυριε Δημαρχε θα μπορουσατε να φυτεψετε το δεντρο σε ενα απο τα πεζοδρομια που καποιοι τα κοβουν για να φαινονται οι βιτρινες των επιχειρησεων τους.
    Οχι συμβολικά!!!!

  • Αν φυτευες έστω και 1 δέντρο το χρόνο θα μπορούσες να ονομαζεσαι οικολόγοι αλλά για να το φυτεψεις πρέπει να ξερεις πως κρατάνε το φτυαρι……..

  • Δήμαρχε στην Φιλίππου β´ εκεί μπροστά στα πολυϊατρεία υγεία που κάποιοι ασυνείδητοι σίγουρα όχι οικολόγοι κατέστρεψαν 5 δέντρα και προεβηκες και σε μήνυση κατα παντός υπευθύνου..γιατι δεν έκανες τον κόπο να τα ξανά φυτέψεις???????? Τι συμφέροντα παίζονται άραγε????

  • δηθενιές! Άντε να μαζέψετε κανένα σκουπίδι, που όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα χωρία δεν βλέπονται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.