Παρουσίαση υποψήφιων του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πορεία» του Γ.Κασαπίδη Π.Ε. Κοζάνης, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης

28 Μαρτίου 2019
20:03

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων της Π.Ε. Κοζάνης στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

20 σχόλια

  • Αλλάζουμε πορεία προς τα δεξιά. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία είναι εγγύηση για το μέλλον. Καταστρέψαμε την Ελλάδα, αλλά επειδή βλέπουμε ότι μας ανέχεστε ακόμη, ζητάμε και πάλι να ξαναβγούμε. Βγάλτε μας. Έχουμε πάθει κρίση από την έλλειψη εξουσίας.

    • Γι’αυτό ξαναψήφισε αυτόν που ξεπούλησε τη ΔΕΗ και τη Μακεδονία, μας έφερε τελευταίους στο ΕΣΠΑ και πρώτους στη φτώχεια και την ανεργία σε όλη την Ευρώπη!!!!

  • ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΚΡΙΜΑ.ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.

  • κανεις δεν θα μα σωσει,αλλα δυστυχως ενω ημουν με τον κασαπιδη απογοητευτηκα και ειδικα με κποιες επιλογες

  • Ρε τρολακια αφου δεν πειθετε ουτε τον εαυτο σας γιατι συνεχιζετε;Ο Κασαπιδης μπορει να βγει απο την πρωτη κυριακη ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

  • σιγα μην βγει απο την πρωτη κυριακη ονειρευεστε.οσο για καποια προσωπα πουλες ποια ειναι δεν θελω να αναφερθω το μονο ποθ μπορω να σου πω παλι βαζει δαχτυλο ο δακης και του κανει κακο.καποια ατομα μπηκαν απο αυτον που δεν γουσταρει ο κοσμος ειπε ανανεωση νεα ατομα και τα περισσοτερα γνωστα και παλια,τι μας λες τωρα.θα βγει ο κασαπιδης και θα σε σωσει ποσο γελασμενος εισε αυτο περιμενεις?κανεις δεν σωζει κανεναν

  • Αντε ρε που μιλατε για τον κασαπιδη τρολακια του ζαεφιδηκαρυπιδη.Ριχνετε λασπη για τις επιλογες του λες και αν ειχε αλλους θα τον ψηφιζατε.Σας καταλαβαμε αλλα οταν θα βγει απο την πρωτη κυριακη κλαψτε με τον ψευτοθοδωρο αγκαλια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.