kozan.gr: Γ. Καραβασίλης, με αφορμή την ολιγωρία του Δήμου Εορδαίας να αποκαταστήσει τη διαρροή νερού σε φρεάτιο στην Ερμακιά, εδώ και 22 μέρες: “Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος Εορδαίας, είναι μία παρατημένη ιστορία που όλους μας πληγώνει”

28 Μαρτίου 2019
21:23

Με αφορμή την ανάρτηση του kozan.gr, σχετικά με την καταγγελία, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, από τον Πρόεδρο της Ερμακιάς, Δημήτρη Σακελλάρη, για την ολιγωρία του Δήμου Εορδαίας να αποκαταστήσει τη διαρροή νερού σε φρεάτιο στην εν λόγω κοινότητα (δείτε εδώ), ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Γ. Καραβασίλης, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Γι’ αυτή την απαράδεκτη υποτιμητική και απαξιωτική για τους κατοίκους της Ερμακιας και όχι μόνο συμπεριφορά. Κάποιοι ευθύνονται. Αδιαφορούν για τα προβλήματα των πολιτών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς. Αδέσποτα, καθαριότητα, δημοτικές υπηρεσίες κλπ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και ορισμένων αντιδημαρχων. Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος Εορδαιας, είναι μία παρατημένη ιστορία που όλους μας πληγώνει!!! Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει με την υπεύθυνη στάση των πολιτών. Η υπόθεση του Δήμου δεν είναι μια φιλική ή συγγενική επιλογή. Αλλά το αύριο του τόπου, η ίδια η ζωή μας!!!”

 

7 σχόλια

    • Κύριε Καραγιάννη εάν δει κάποιος το προφιλ σου στo facebook θα καταλάβει πώς σίγουρα κινείσαι με έντονη Σκοπιμότητα στο πρόσωπο μου. Δεν γνωρίζεις σίγουρα τις κόντρες αντιπαραθεσεις και τις απεργίες αλλά και τις διώξεις που έχω υποστεί από όλες τις κυβερνήσεις γιατί ήθελα να υπηρετήσω το ρόλο μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτου παρατάξεων, με τίμησαν με τα υψηλότερα πόστα. Και με έστειλαν στη διοίκηση της ΔΕΗ. Επειδή δεν θέλεις να γνωρίζεις. Σε καλώ να δεις τις δηλώσεις μου ως μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ απέναντι στην τότε κυβέρνηση. Κάνε τον κόπο είναι στη σελίδα του κυρίου Μαυριδη flas TV.

  • Καλά είσαι άκυρος εντελώς. Μιλάς για έναν άνθρωπος με αρχές,αξίες και αγωνιστικότητα και τα έχει απόδειξη αυτά παλεύοντας για να υπάρχουν ακόμα τα 8μηνα στον δημόσιο τομέα και όχι στον ιδιωτικό (που εκεί οδεύει πια το πράγμα) που πάλεψε για την 5η μονάδα που πάλεψε για την μετεγκατάσταση και αποζημίωσή 3ων-4ων χωριών της περιοχής μας. Άκου και το αστείο που έμαθα πριν λίγο καιρό ότι έχει 2 παιδιά που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα στην ΔΕΗ η σε 8μηνα 2μηνα η σε εργολάβο κ κάνουν τις δουλειές τους.ο ένας αγρότης και κτηνοτρόφος και άλλος καθηγητής σε φροντιστήρια, σε δημόσια θέση οπουδήποτε κάνης του. Ε καταλαβαίνεις ότι είσαι το λιγότερο άδικος.

  • Εγώ πάντως σου εύχομαι να πετύχεις και σε αυτές τις εκλογές , με αρχή να πετάξεις εκτός δεύτερου γύρου τον μόνιμο πολιτικό της περιοχής μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.