kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη: Πτολεμαΐδα: Γιατί μπορείτε να παρκάρετε ανενόχλητοι

28 Μαρτίου 2019
22:51

 

Γωνία νοσοκομείου με Πόντου στην Πτολεμαΐδα. Γιατί μπορείτε να παρκάρετε ανενόχλητοι.

 

 

10 σχόλια

  • Πτολεμαΐδα είσαι. Ο καθένας κάνει ό, τι γουστάρει απλά. Δείτε τη φώτο στο παρακάτω σύνδεσμο. Γωνία Καπ.Φουφα και Νοσοκομείου. Μονίμως παρκαρισμένα ένα ή δύο αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο, στην ράμπα.

    https://imgur.com/a/UcDnHJA?desktop=1

    • οποιος περασει απο εκει και δεν ειναι καποιος παρκαρισμενος να βγαλει φωτο,αυτη ειναι πραγματικη ειδηση κυριοι, που μας τα παιρνετε απο δεκα μεριες με τους φορους και δε ντρεπεστε που λεγεστε πασης φυσεως λειτουργοι,αεριτζηδες!!!

  • Η Πτολεμαΐδα έχει τους πιο αναίσθητους και κακομαθημένους οδηγούς. Αν βγάζουμε φωτογραφία κάθε παράβαση θα πρέπει το kozan.gr να μας αφιερώσει στήλη!
    Κάποτε είχαμε και μια δημοτική αστυνομία. Ακόμα φυλάνε τα ντουβάρια της ΑΕΒΑΛ;

    • Και στην Κοζάνη τα ίδια χάλια έχουμε, καλέ μου άνθρωπε. Καλή η ιδέα να μας αφιερώσει στήλη το kozan.gr για να βγάζουμε φωτογραφίες όλες τις παραβάσεις. Ακόμα καλύτερα είναι να καλούμε την Τροχαία…

      • Η αξιοκρατία στη χώρα μας σπάει κοκκαλα.
        Οι ικανοί και δυνατοί βολοδερνουν για ένα μεροκάματο, και οι βυσματιες κάνουν ότι δεν είδαν και πλερωνονται.
        Εθνική ψήφος αδέρφια μήπως σηκωσουμε κεφαλι.

  • Ανύπαρκτη η τροχαία Πτολεμαΐδας. Ασχολείται μάλλον με το να μην κολλήσει κανείς αφίσες κατά της κυβέρνησης και των τοπικών βουλευτών. Όλο το κράτος στην Ελλάδα προστατεύει τους 300 βουλευτές και τους κολλητούς τους επιχειρηματίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.