Απάντηση ΥπΑΑΤ στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Π.Ε. Kοζάνης Γ.Κασαπίδης, για τις αθρόες εισαγωγές και ελληνοποιήσεις φασολιών

29 Μαρτίου 2019
09:39

Σας επισυνάπτουμε το περιεχόμενο της απάντησης του ΥπΑΑΤ (αρ. πρωτ. 1160/178743/23.03.2019) στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Π.Ε. Kοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης και συνυπέγραψαν οι βουλευτές Π.Ε. Φλώρινας κ. Ι. Αντωνιάδης, Π.Ε. Καστοριάς κ. Μ.Αντωνίου και Π.Ε. Δράμας κ. Δ. Κυριαζίδης σχετικά με τις αθρόες εισαγωγές και ελληνοποιήσεις φασολιών, οι οποίες πλήττουν τους παραγωγούς και τους κάνουν να νιώθουν ανυπεράσπιστοι από την Κυβέρνηση.

Κλικ εδώ για την απάντηση

10 σχόλια

  • Είμαστε τυχεροί στον νομό Κοζάνης , έχουμε δυο βουλευτές που είναι ικανοί μόνο για να βγάζουν ανακοινώσεις και από έργο ΜΗΔΕΝ. Πρέπει ο Θεοφύλακτος να έχει κάνει μαθήματα στο Κασαπίδη. ΥΓ πενήντα φορές καλύτερος ο Κασαπίδης από Καρυπίδη τον παραθυράκια . Καλύτερα ανίκανος παρά πονηρός

    • Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι ο μόνος εκλεγμένος της Δυτικής Μακεδονίας που εν μέσω Μνημονίων και με πρωτιά στην ανεργία κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο εξαγωγικό κλάδο στο πρωτογενή τομέα, αυτόν των αρωματικών φυτών, λεβάντα κλπ. . Και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο Βόιο, όχι στην Αναρράχη Εορδαίας και τον Διοσκουρίδη. Στον κλάδο αυτό η Κοζάνη είναι σήμερα ο 2ός εξαγωγικός νομός με 100άδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Πες μου έναν εκλεγμένο του Σύριζα που κατάφερε να δημιουργήσει έστω και μια θέση στον ιδιωτικό τομέα.

  • ….αθρόες εισαγωγές και ελληνοποιήσεις φασολιών…..

    τι άλλο θα μάθουμε ! Ευχαριστούμε κ.Κασαπίδη. Τα ενδιαφέροντά σας πολλά και οι προσπάθειές σας αξιόλογες. Τώρα αν κάποιοι για λόγους προφανώς ……μεταφυσικούς διαβάζουν το όνομά σας και αισθάνονται άβολα ….. ευτυχώς που έμαθες να ανέχεσαι!

  • Και το 2014 η Ν.Δ. κυβερνούσε και πάλι το ίδιο γινόταν.Και με τη φέτα το ίδιο και…και… Τότε τί έκανε; Ψήφιζε όπως πάντα ΠΑΡΩΝ. Τσιμουδια…. Αρκεί να μη χάσει τη θέση… Και τώρα θα δηλώνει ΠΑΡΩΝ αλλά μόνο με ανακοινώσεις. Έργο μηδέν….

  • Η απελπισία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ είναι προφανής. !

    Ο Κασαπίδης θα εκλεγεί με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή.
    Και θα παράγει έργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.