Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Βακουφτσή με τον συνδυασμό “ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” του υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου

29 Μαρτίου 2019
10:38

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Το «Φτάνει πια» δεν είναι απλά ένας τίτλος, είναι η κραυγή απόγνωσης ενός τόπου, είναι το ξέσπασμα των ανθρώπων του – όλων μας, που βλέπουμε τη ζωή μας έρμαιο στα χέρια αδιάφορων και ανίκανων.

Συστρατεύομαι λοιπόν στην προσπάθεια της ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με μπροστάρη υποψήφιο Δήμαρχο Σερβίων τον Χρήστο Ελευθερίου σε έναν καλό αγώνα για να φέρουμε ξανά την ελπίδα στον τόπο μας.

Έναν όμορφο αγώνα που μας χρειάζεται όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για να προτάξουμε τις δυνάμεις μας, τις κραυγές μας απέναντι στον πολιτικαντισμό και την αντίδραση, που ευθύνονται για το τέλμα που βιώνουμε.

Δεν είναι ουτοπικό, δεν είν’ ανέφικτο, όραμα, θέληση και προσπάθεια χρειάζεται, γιατί σίγουρα ΓΙΝΕΤΑΙ!

________________________________________

Η Μαρία Βακουφτσή είναι υποψ. δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου

7 σχόλια

  • Αγαπητέ ανώνυμε, με αφορμή την υποψηφιότητα της Μαρίας που είναι φίλη και την αγαπώ «αναγκάζομαι» να υπερασπιστώ έναν άγνωστο άνθρωπο σε μένα, τον κ. Ελευθερίου. Κατάγομαι από την περιοχή και δε σου κρύβω ότι παρακολουθώντας τι πολιτικό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων μόνο απογοήτευση νιώθω. Με λυπεί το γεγονός ότι όλοι οι συντοπίτες μας πολιτικοί αντί να ενωθούν για το κοινό καλό και να προσπαθήσουν να «σώσουν» τον τόπο από την κατρακύλα, δυστυχώς ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου -ιδιαίτερα «μπροστά από την κάμερα», γιατί από πίσω όλοι είναι γνωστοί, πιθανά και φίλοι ή και συγγενείς- για το προσωπικό τους καλό. Θα μου πεις «έτσι δεν είναι οι πολιτικοί ή η πολιτική?» Το ερώτημα δυστυχώς είναι ρητορικό. Πάμε λοιπόν στο προκείμενο. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι δεν γνωρίζομαι με τον κ. Ελευθερίου προσωπικά ( εννοείται ότι γνωρίζω κάποιους δικούς του ανθρώπους, απ’ την περιοχή κατάγομαι εξάλλου) και θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτησή σου. Το γεγονός λοιπόν ότι ήταν υποψήφιος με τον κ. Κωνσταντόπουλο του αναιρεί το δικαίωμα να βάζει υποψηφιότητα και να προσπαθεί να προσφέρει με τον ρόλο του « μπροστάρη» αυτή τη φορά? Δεν μπορεί πολύ απλά – ρωτάω εγώ «η κοινή θνητή»- να μην ευοδώθηκαν οι προσδοκίες του, τα όνειρα και οράματα για τον τόπο και να θέλει να προσπαθήσει ξανά? Δεν υποχρεώνει κανένας κανένα να τον ψηφίσει αυτόν και οποιαδήποτε, φαντάζομαι, άλλον για το δημαρχιακό θώκο. Δημοκρατία έχουμε εξάλλου. Όμως φίλε μου ανώνυμε εσείς που ψηφίζετε εκεί μην χάσετε κι αυτή την ευκαιρία για ανάκαμψη και πρόοδο στην περιοχή μας. Σε τοπικό επίπεδο πάντα πίστευα και πιστεύω στους ανθρώπους. Αν εμπιστεύεσαι τη Μαρία να την ψηφίσεις γιατί είναι η Μαρία που την ξέρεις και ξέρεις το ποιόν της. Αν δεν θέλεις μην το κάνεις. Βεβαίως και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να κρίνεις αλλά ρώτησε τον ίδιο τον κ. Ελευθερίου να σου απαντήσει για τις απορίες σου. Εκεί ζήσεις εξάλλου και είναι δικαίωμα και υποχρέωσή σου να επιλέξεις τον καλύτερο για τον τόπο. Μην κρύβεσαι πίσω απ’ την ανωνυμία σου. Μην χάσετε εσείς που ζείτε εκεί πιθανά την τελευταία ευκαιρία για πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας. Σκεφτείτε καλά και καθαρά. Όχι κόμματα και παρατάξεις. Ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία, καλλιέργεια, οράματα και ιδεώδη. Καλή ψήφο λοιπόν φίλε ανώνυμε.

  • Αγαπητέ ανώνυμε, με αφορμή την υποψηφιότητα της Μαρίας που είναι φίλη και την αγαπώ «αναγκάζομαι» να υπερασπιστώ έναν άγνωστο σε μένα άνθρωπο, τον κ. Ελευθερίου. Κατάγομαι από την περιοχή και δε σου κρύβω ότι παρακολουθώντας το πολιτικό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων μόνο απογοήτευση νιώθω.Το γεγονός λοιπόν ότι ήταν υποψήφιος με τον κ. Κωνσταντόπουλο του αφαιρεί το δικαίωμα να βάζει υποψηφιότητα και να προσπαθεί να προσφέρει με τον ρόλο του « μπροστάρη» αυτή τη φορά? Δεν μπορεί πολύ απλά – ρωτάω εγώ «η κοινή θνητή»- να μην ευοδώθηκαν οι προσδοκίες του, τα όνειρα και οράματα για τον τόπο και να θέλει να προσπαθήσει ξανά? Δεν υποχρεώνει κανένας κανένα να τον ψηφίσει αυτόν και οποιονδήποτε άλλον για το δημαρχιακό θώκο. Δημοκρατία έχουμε εξάλλου. Όμως φίλε μου ανώνυμε εσείς που ψηφίζετε εκεί μην χάσετε κι αυτή την ευκαιρία για ανάκαμψη και πρόοδο στην περιοχή μας. Σε τοπικό επίπεδο πάντα πίστευα και πιστεύω στους ανθρώπους. Βεβαίως και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να κρίνεις αλλά ρώτησε τον ίδιο τον κ. Ελευθερίου να σου απαντήσει για τις απορίες σου. Εκεί ζήσεις εξάλλου και είναι δικαίωμα και υποχρέωσή σου να επιλέξεις τον καλύτερο για τον τόπο. Μην κρύβεσαι πίσω απ’ την ανωνυμία σου. Μη χάσετε εσείς που ζείτε εκεί πιθανά την τελευταία ευκαιρία για πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας. Σκεφτείτε καλά και καθαρά. Όχι κόμματα και παρατάξεις. Ανθρώπους με γνώσεις, εμπειρία, καλλιέργεια, οράματα και ιδεώδη. Καλή ψήφο λοιπόν φίλε ανώνυμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.