kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα ο ιατρός Αναστάσιος Ισ. Σιδηράς

29 Μαρτίου 2019
12:36

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα θα είναι ο ιατρός Αναστάσιος Ισ. Σιδηράς. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, πρώην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης. Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, ενώ διετέλεσε ιατρός του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό  Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Σ.Ν.Α.).

Η Χύτρα

22 σχόλια

  • Γιατρέ μου σου εύχομαι τα καλύτερα.
    Εξαιρετικός άνθρωπος, άριστος επιστήμονας…
    Αγωνιστής….

  • Εάν επαληθευτεί η είδηση για τον Σιδηρά, θα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα για τον Μαλούτα.Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, γιατί τιμάει το λειτούργημά του.Είναι άνθρωπος της προσφοράς , πολύ δραστήριος και ανιδιοτελής.

  • Ο κ. Σιδηράς αγαπάει τον τοπο του και το ‘χει αποδείξει.Συνεπης και πάντα παρών.Η συμπόρευση σου με τον κ. Μαλούτα είναι θετική και για τους δύο.Σίγουρα τη δική μου ψήφο την έχουν.

  • Αθόρυβος, δίκαιος, ανιδιοτελής, εργασιομανής, άνθρωπος και συγχρόνως σπουδαίος φίλος.
    Είναι μεγάλη τιμή για το Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού και για μένα προσωπικά που συνεργάζομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο με τον Αναστάσιο Σιδηρά.
    Η εικόνα του Αναστάση διαμορφώθηκε σε στενή συνάρτηση με το έργο του. Είναι όμως άρρηκτα συνυφασμένη και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του, το συγκεκριμένο ύφος και το ήθος του.
    Η φυσική του παρουσία, λιτή και επιβλητική, συνδυάζεται με τα ειδικότερα γνωρίσματα που έχουν ως κοινή συνισταμένη τη σοβαρότητα, την ευστάθεια κα την υπευθυνότητα.
    Τελειώνοντας, θα ήθελα να τονίσω μεταξύ άλλων, την ειλικρίνεια και τη συνέπεια, τη σαφήνεια στη σκέψη και την ακριβή μετάδοση της, την αίσθηση του ορθού λόγου και του μέτρου, την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων και το σεβασμό της νομιμότητας.
    Προς τον αγαπημένο φίκο-ιατρό-συνεργάτη Ανασταση εύχομαι κάθε επιτυχία!!!

  • Γιατρε ήσουν πάντα δίπλα σε όλους αυτούς τους ανώνυμους που σε χρειάστηκαν.Ηθος και ευθυνη,αγάπη για τον συνάνθρωπο.Τοσες αξίες που υπηρετείς και τις μεταδίδεις και σε μας τους μαθητές σου.Καλη επιτυχία στον αγώνα σου!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.