kozan.gr: Τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή” ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, μετά από παρότρυνση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Μανάδη – Τι είπε για το συγκεκριμένο τραγούδι ο Περιφερειάρχης, αλλά και για τα γειτονόπουλα της “Βόρειας Μακεδονίας” (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2019
15:00

 

Η τελετή της θεμελίωσης του έργου «Κατασκευή 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ Πτολεμαϊδας», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου  κι ώρα 13:00 στο χώρο του Σχολείου. Τη θεμελίωση του έργου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης κι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, μετά από παρότρυνση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Μανάδη, τραγούδησε το “Μακεδονία Ξακουστή”.

 

 

33 σχόλια

  • Αυτό αγαπητέ μου φίλε Θοδωρή έπρεπε να το πεις μπροστά στον Τσιπρα και στον Ζαεφ και θα έβλεπες την αντίδραση του κόσμου της Δ Μακεδονίας προς το πρόσωπό σου Τώρα δυστυχώς για σένα το τραγούδι που ταιριάζει στην περίσταση είναι “Έχετε γειά βρυσούλες”

    • αχαχαχα πήγαν να του την φέρουν στον Καρυπίδη (με την παραπληροφόρηση που έχουν ότι απαγορεύεται το Μακεδονία ξακουστη) αλλα την πάτησαν αχαχα Καλώς είπε ότι τα γειτονόπουλα τώρα θα μάθουν την πραγματική ιστορία για την δική τους Μακεδονία αλλα μην ξεχνάμε οτι και σε μας κρύψαν πάρα πολλά για την Μακεδονία μας. Μάθαμε μυθολογία, Όμηρο , με ποια κοιμόταν ο Δίας με ποια ο Οδυσσέας και για την Μακεδονία ότι είναι μία και ελληνική και δεν μας είπαν για την συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913, βάσει της οποίας έγινε η διαίρεση της Μακεδονίας σε τέσσερις χώρες με το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.
      και μάλλον για αυτό μπερδεύτηκε η Ντόρα θα το έμαθε και αυτή σε μεγάλη ηλικία και δεν θυμάται ακριβώς τα ποσοστά

  • Πέρισυ χειροκροτούσε τον Ζάεφ και τον Νίμιτς στις Πρέσπες, κατά την υπογραφή της συμφωνίας που αναγνωρίζει “Μακεδονική Εθνότητα και γλώσσα” για τα Σκόπια και τώρα τραγουδά το “Μακεδονία ξακουστή”

    • Αν και ο Ζάεφ τον προκάλεσε λέγοντας : Εμείς οι Μακεδόνες και εσείς ο Έλληνες.

      Τώρα την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος …σιγοτραγούδησε….. κατάντημα !

  • Χαχαα…Τι κανουν για τα ψηφαλακια…

    Εδω ο αλεξις τραγουδουσε τον εθνικο υμνο ενω πριν 3 χρονια εξυνε τα α….υτια του οταν τον ακουγε…

    Την ανασταση τον βλεπω παπαδακι να ψελνει

  • Καλημέρα και εφεξής… Υποκρισία ντροπή και προδοσία Το πούλημα πάει σφεντόνα και μετά μας τραγουδάς..

  • Δε μας πείθεις Θοδωρε Όταν έπρεπε να το κάνεις αυτό εσύ χειροκροτουσες το ξεπούλημα της Μακεδονίας

  • σε κάθε δημόσια δήλωση και εμφανισή του πέφτει ακόμα περισσότερο στην συνειδηση μας,και το έχω ξαναπεί,δέν νομίζω να έχει ξαναυπάρξει άλλος αυτοδιοικητικός που απογοήτευσε τόσο πολύ,ακόμα και τα στελέχη του συνδυασμού του….το μετά από παρότρυνση του πρωτοσύγγελου,το αφήνω ασχολίαστο,όπως επίσης και τα γειτονόπουλα της βαρντάσκα.

  • Μόλις κατάλαβαν ότι οι αντιδράσεις του λαού ήταν άκαμπτες η απαγόρευση – για την οποία υπάρχουν έγγραφα! – έγιναν …fake news…
    Οι άνθρωποι απλά είναι αδίστακτοι…

  • Σου έχω κι εγώ ένα τραγούδι απερχόμενε περιφερειάρχα:

    Σκόπια Σκόπια να πας
    ντουπ ντουπ
    Σκόπια Σκόπια να πας εσύ
    ντουπ ντουπ.
    Σκόπια Σκόπια να πας
    ντουπ ντουπ
    και να μείνεις για πάντα εκεί
    ντουπ ντουπ.
    Φύγε φύγε φύγε πια!
    Έτοιμες οι βαλίτσες με τα κρασιά!
    Σκόπια Σκόπια να πας
    ντουπ ντουπ
    και να μείνεις για πάντα εκεί.

  • βρε τιποτα αλλο δεν εχετε να πειτε?αναμασατε τιιδια καραμελα τι να πειτε ?αραγε εχετε να πειτε τιποτα?επειδη χανετε και ανεβαινει η ζιμπιλιαδου?τουλαχιστονεχει επιπεδο δεν κατανταει σαν εσας αισχος

    • Δεν έχει επίπεδο, μόνο κατρακύλα έχει στην φτωχότερη περιφέρεια της Ευρώπης με πρωτιά στην ανεργία και τελευταία θέση στο ΕΣΠΑ. 5 χρόνια χαμένα με ξεπούλημα τον πάντων. Η καραμέλα σας έλιωσε, πάμε για άλλα!

  • Είναι αργά Καρυπιδη τώρα. Τώρα που κατάλαβες ότι οι ελπίδες επανεκλογή είναι μηδενικές και σε λίγο θα πρέπει να γυρίσει πίσω στο σταθμό να παριστάνει κάτι ππου δεν ήταν ποτέ θυμιθηκες την Μακεδονία. Όταν ο Τσιπρας υπέγραφε στις πρεσπες με τους σλαβους χειροκροτουσες και έδινες αναφορά στον Κοτζιά για το πόσοι διαμαρρυρωνταν ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.