Πόσες δημοτικές θητείες απαιτούνται κ. Ιωαννίδη για να κατασκευαστεί μια σχολική πτέρυγα; (του Eυάγγελου Σημανδράκου)

30 Μαρτίου 2019
14:35

 

Μια κοινωνία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο. Και για εμάς, η επένδυση στα σχολεία των παιδιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Πόσες δημοτικές θητείες απαιτούνται κ. Ιωαννίδη για να κατασκευαστεί μια σχολική πτέρυγα στο 13ο Δημοτικό σχολείο; Ποιος είναι ο λόγος που δεν κατόρθωσε η δική σας Δημοτική σας Αρχή, σε αντίθεση με άλλες, να εντάξει για χρηματοδότηση τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών μονάδων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας ή σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα που έτρεξαν; Είναι θέμα προτεραιοτήτων ή απλή αδιαφορία για το μέλλον αυτού του τόπου: τα παιδιά μας; Στο δικό μας Πρόγραμμα δίνουμε προτεραιότητα στις επενδύσεις για την παιδεία: Ανέγερση και συντήρηση σχολικών μονάδων, ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, αγορά νέου σύγχρονου εξοπλισμού για τα εργαστήρια και τις ανάγκες των μαθητών, εγκατάσταση νέας γενιάς δικτύων για γρήγορο ίντερνετ, βελτίωση της προσβασιμότητας, των προαύλιων και αθλητικών χώρων, των WC, μέριμνα για φύλαξη και ασφάλεια των υποδομών.

 

 

32 σχόλια

  • Το Λιαπειο κολυμβητηριο πάλι παγωμένο. Με κλειστή αντλία και χωρίς πετρέλαιο έφτασε τους 24 βαθμούς. Η κοροιδια δεν έχει τελειωμό. Ευτυχώς που μας δέχονται στη Πτολεμαιδα και προπονουνται όσα παιδιά δεν άρρωστησαν. Μπράβο Ιωάννιδη. Το κατάφερες και αυτό.

  • Ε εντάξει εσείς έχετε βάλει κάτω τα δεδομένα και υπολογίσατε και το Brexit, λογικό είναι να μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά. Τώρα αν κάποιος κακόβουλος πει ότι δεν έκανες ΤΙΠΟΤΑ επί θητείας σου ως ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ στη Δυτική Μακεδονία, σίγουρα φταίει ότι η Μ.Βρετανία ήταν ακόμη μέλος της Ε.Ε.

  • Ο ανθρωπος περαστικος ηταν εξω απο το δημαρχειο, ειδε οτι γινονται εκλογες και ειπε να δοκιμασει την τυχη του αντι να παει στον ΟΠΑΠ. Του ετυχε το λαχειοκαι εφτιαξε τη ζωη του. Τωρα τι μας λες για σχολικες πτερυγες κλπ αυτα ειναι λεπτομερειες 🙂

  • Εσύ Βαγγελα τι έχεις να παρουσιάσεις ως αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών;
    Θελήματα για να διεκδικήσεις τον Δήμο Κοζάνης;
    Έβγαλες θέμα αφού έχει 2 συμβούλους από το σύλλογο γονέων…Λαϊκισμός στο κόκκινο

  • Τζάμπα μας κουραζεις, φτάνει…σήμερα έτσι, αύριο αλλιως. Σήμερα εδω, αύριο παρεκια… Στην τελική τζάμπα χάνεις το χρόνο σου και εσύ …!

  • Έλεος με τους λαικισμούς..αν διαβάσει κανείς τα γραφόμενα αντιλαμβάνεται ότι δεν φταίει ο Δήμος

      • Και πώς το ξέρουμε εμείς ότι είναι αλήθεια; Επειδή μας το λέτε εσείς ανώνυμα. Επιστρέψτε κύριε με το ονοματεπώνυμο σας και στοιχεία επικοινωνιας και θα το δημοσιευσουμε. Κι αν δεν είναι αλήθεια, θα παρουμε εμείς μια ευθυνη που δεν μας αναλογεί; Απλή λογική. Επιστρέψτε επώνυμα με στοιχεία επικοινωνίας κι ασφαλώς θα το δημοσιεύσουμε, όχι όμως έτσι. Άλλωστε αν είναι αλήθεια όπως γράφετε δεν έχετε λόγο να μην το κάνετε.

  • Πως γίνεται, κάθε φορά η υπόθεσει προχωράει να είναι επιτυχία του συλλόγου γονέων και κάθε φορα που φαίνεται να κολλάει να φταίνε οι άλλοι;

    • Ότι εκανε ο Πλακεντας Κοζάνη αντίπερειφερειαρχης είναι πε Γρεβενών Όχι δήμαρχος κούρασε αυτό άλλαξε καραμέλα αλλά δεν θα βρεις τπτ αλλο γτ είναι ένας καθαρός οπότε μην σας πιάνει πανικός που θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Κοζάνης

  • Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε.

  • Σημανδρακο την γεφυρα χρωμιο-ποντινη ποτε θα την κανετε? Μηπως τωρα που θα γινεις δημαρχος; χα χα χα!!!!

    • Το ξερεις και απλά το γραφεις για εντυπώσεις.
      Την ΕΥΘΥΝΗ της κατασκευης της γεφυρας χρωμιο-ποντινη την ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
      Το ειπε και ο Δημαρχος σου Χθες Βραδυ

  • Μετά το σπουδαίο έργο που έχει κάνει ο Βαγγέλη στα Γρεβενά….., τώρα θα κάνει και στην Κοζάνη…… Τάζεις τζάμπα γιατί είναι εύκολο, αλλά σε είδαμε και στα Γρεβενά. Μηδέν…. Τώρα ο σύλλογος γονέων, εκ των οποίων δύο μέλη του είναι υποψήφια μαζί σου, ε δε χρειάζεται να πούμε για αντικειμενικότητα…. Με τα λόγια παλάτια χτίζεις.. αλλά είπαμε, τζάμπα είναι. Πέντε χρόνια στα Γρεβενά ίσον= μηδέν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.