Κυριάκος Μιχαηλίδης: “H παραδοχή του Δημάρχου Κοζάνης περί του ασυμβιβάστου με τον ειδικό συνεργάτη του αποδεικνύει τουλάχιστον προχειρότητα – Φανερά εκτεθειμένος ο Δήμαρχος”

30 Μαρτίου 2019
17:49

 

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TOP ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης παραδέχτηκε ότι ο μέχρι και πριν λίγο καιρό ειδικός συνεργάτης του, το 2016, έγινε ιδιοκτήτης επιχείρησης που του μεταβίβασε ο πατέρας του, με αποτέλεσμα από εκεί και μετά να δημιουργηθεί θέμα ασυμβιβάστου το οποίο έγινε γνωστό μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και με κοινοποίηση σε μια σειρά από ελεγκτικούς μηχανισμούς, μετά από ανώνυμη καταγγελία, όπως ανέφερε. Μάλιστα ο Δήμαρχος είπε ότι ο συνεργάτης του δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, τον Δήμο Κοζάνης για αυτή την αλλαγή και όταν έγινε γνωστό το θέμα υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή από εκείνον. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει και επιτρέψτε μου να το θέσω δημόσια αναμένοντας μια ξεκάθαρη ξεκάθαρη από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Κοζάνης είναι η Οικονομική Υπηρεσία, για την οποία επαίρεται ότι αναμόρφωσε ο κ. Ιωαννίδης, δεν εντόπισε ότι σε μια επιχείρηση, με το συγκεκριμένο είδος παροχής υπηρεσιών, με την οποία ο Δήμος όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε και έχει μια σταθερή συνεργασία, άλλαξε ιδιοκτήτη; Και ας υποθέσουμε ότι η οικονομική υπηρεσία, για λόγους που αγνοώ ή εν πάσει περιπτώση δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν είχε τη δυνατότητα να εντοπίσει την αλλαγή, κανείς μα κανείς δεν πρόσεξε τις δεκάδες δαπάνες στην Διαύγεια με το όνομα του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου ώστε να αναρωτηθεί πολύ νωρίτερα, προτού δημοσιοποιηθεί το θέμα, αν υπάρχει θέμα ασυμβιβάστου; Μιλάμε για το στενό ειδικό συνεργάτη του δημάρχου και όχι για ένα τυχαίο πρόσωπο. Ο Δήμαρχος ο οποίος στο παρελθόν κατήγγειλε μια σειρά παράτυπων διαδικασιών των προκατόχων του, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Είναι βαθύτατα εκτεθειμένος με βάση τις απαντήσεις που έδωσε.

Aπό το προσωπικό προφίλ στο facebook του Κυριάκου Μιχαηλίδη

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.