Ευάγγελος Σημανδράκος: “Κύριε Δήμαρχε περίμενα το “mea culpa”

30 Μαρτίου 2019
18:26

 

Δίχως ίχνος ντροπής ο Δήμαρχος Κοζάνης στη χθεσινή συνέντευξη, στην εκπομπή του TOP Channel, δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες για το ζήτημα του ασυμβιβάστου του ειδικού του συνεργάτη στον τελευταίο! Πως είναι δυνατόν με ολόκληρο επιτελείο νομικών συμβούλων και σύστημα πιστοποίησης (ISO) για το οποίο καυχιέται η Δημοτική Αρχή, να μην γνωρίζει ο Δήμαρχος αν υπάρχει ή όχι ζήτημα ασυμβιβάστου; Όταν με ευκολία ανασύρει τα κακώς κείμενα των προκατόχων του, για τα οποία μεταξύ άλλων οι δημότες της Κοζάνης έστειλαν τον κ. Μαλούτα στην αντιπολίτευση, πως είναι δυνατόν να ευθύνεται ο συνεργάτης και όχι η αναθέτουσα αρχή, εν προκειμένω ο Δήμαρχος; Κ. Ιωαννίδη είναι τουλάχιστον ντροπή για τη δική σας εικόνα και για προεκλογικούς λόγους να αμαυρώνετε την εικόνα των συνεργατών σας, σα να μην έχετε καμία ευθύνη. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε, αν και μας δίνεται η ευκαιρία, τα κακώς κείμενα, τόσο τα δικά σας όσο και της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Δεν είμαστε εδώ για να εμπλακούμε σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε στους πολίτες πως ο αυριανός Δήμος θα είναι ένας δήμος ανοιχτός για όλους και θα διέπεται από τις αρχές της διαφάνειας και της ανοικτής διακυβέρνησης. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών απέναντι στο Δήμο και τις υπηρεσίες του.

Από το προσωπικό προφίλ του Ευάγγελου Σημανδράκου

23 σχόλια

  • Μιλάει για ασυμβίβαστο ο κύριος Σημανδρακος , όταν ο ίδιος 50 μέρες πριν τις εκλογές δεν έχει παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης . Εισπράττει το μισθό και ασκεί εξουσία , κατά τα άλλα θα αλλάξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων . Λίγο ταπεινοφροσύνη δεν βλάπτει , που ονειρεύεται και δημαρχιλικη…….

  • κύριε Σημανδράκο η φωτογραφία είναι από το γραφείο σας στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών. Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να αποφασίσετε ποιο αξίωμα θα κρατήσετε

    • Μεχρι τον Αυγουστο θα κρατησει το αξιωμα του αντιπεριφερειαρχη για το οποιο τον τιμησε ο κοσμος της δυτικης μακεδονιας και μετα ισως του δημαρχου Κοζανης εφοσον τον τιμησει ο κοσμος της Κοζανης.

  • Περιμέναμε κάτι καλύτερο από σένα… αλλά μπα. Είσαι ακόμη αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό που υποστήριξε την συμφωνία των Πρεσπών. Μουγκα όμως.. για τη θέση όλα και για την καρέκλα. Ενώ βάζεις υποψήφιος και θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί, μιλάς και για ασυμβίβαστο. Σε Καταλάβαμε ευτυχώς νωρίς…

    • Τη συμφωνια των πρεσπων στηριξαν σιωπηρα ολοι οι υποψηφιοι του δημου κοζανης και της περιφεριεας εκτος του Σημανδρακου και Κασαπιδη. Οι σχετικες δηλωσεις βρισκονται και εδω στο kozan. Αν αντρεξεις θα τις βρεις ολες.

      • Το σχετικό ψήφισμα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που συμμετείχε ο κος Σημανδρακος τι λέει;;;

        • Αυτο που ξερεις. Οτι δεν συμφωνει με την ντροπιαστικη αυτη συμφωνια. Επισης ενημερωσου για το ποιος συμμετεχει και ποιος οχι στο ψηφισμα. Το δημαρχο σας που αρνηθηκε πεισματικα να φερει για ψηφιση στο δημοτικο συμβουλιο ενα αναλογο ψηφισμα το κανετε γαργαρα;

  • Βρε βαγγελη όσο ακριβώς κάνεις εσύ να κάνεις 1 γεφύρακι τόσο θέλει κ ο Λευτερακης για την πτέρυγα του σχολειου βοήθειας σας

    • Μπερδεψες το αρθρο με το σχολιο απ τον πανικο σου. Σε αλλη αναρτηση πηγαινε το σχολιο σου. Προτεραιοτητα δεν ειναι τα γεφυρια αλλα τα σχολεια. Για δες τι εκανε ο Σημανδρακος για τα σχολεια των Γρεβενων. Για δες τι εκανε ο Λευτερακης για τα σχολεια της Κοζανης. Τιποτα.

  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΥΤΕΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ.

  • Αφού φταίνε πάντα οι άλλοι,δεν το ξέρετε;Γι αυτό επί της ουσίας δεν απαντάει κανείς υπεύθυνος, μόνο ειρωνεία!

  • Δεν ειναι μονο θεμα ντροπης για το δημαρχο. Ελλειψη θαρρους ειναι. Ακους εκει να λεει «μας απεκρυψε»… λες και ειναι υποχρεωμενος ενας υπαλληλος να γνωριζει τη νομοθεσια. Οι ισοβιοι δικηγοροι του δημου που απολαμβανουν 30 χρονια μονοπωλιο παροχης υπηρεσιων στο δημο τι κανουν; Μας καναι και τη μωρα παρθενα οτι δεν ηξερε. Λιγη αξιορεπεια και σεβασμος δεν βλαπτει δημαρχε.

  • Οι Γρεβενιωτες θα γίνουν δήμαρχοι στην Κοζάνη…

    Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος;;

    Ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κος Σημανδρακος είναι δημότης Κοζάνης ή Γρεβενών;;;

  • Πώς γίνεται να είσαι αντιπεριφερειάρχης …Και μάλιστα όχι επιτυχημένος και χωρίς να παραιτηθείς να θες να βγεις και Δήμαρχος σε πόλη που είσαι πολύ καινούργιος …

  • ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ ΠΛΑΚΕΝΤΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

  • Ο Σημανδράκος, το παλικάρι του λαού.
    .. Με έργο από την ΑΝΚΟ μέχρι τα Γρεβενά…. Αυτά που “γράφεις” μπορείς να τα πεις στο προφορικό λόγο? Άστα να πάνε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.