kozan.gr: Τις καθιερωμένες εργασίες σήμανσης – διαγράμμισης θέσεων ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα ξεκίνησε η διοίκηση του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

31 Μαρτίου 2019
16:27

 

Τις καθιερωμένες εργασίες σήμανσης – διαγράμμισης θέσεων ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα ξεκίνησε, το μεσημέρι της Κυριακής 31/3, η διοίκηση του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε τι μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Μήγγος.

 

 

 

4 σχόλια

  • Μπράβο στο σύλλογο ΑΜΕΑ περιφερειακής ενότητας Κοζάνης περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που Βάφει τις θέσεις ΑΜΕΑ αλλά καλό θα ήτανε το σέβονται μερικοί και να μην παρκάρουν και πηγαίνουν για καφέ

  • Βάψε όσο θες , χωρίς τροχονόμο πάνω από το κεφάλι του ο ελληναράς πάλι θα παρκάρει, κι όταν το λέμε και το ξαναλέμε μπας και το δούνε κάποιοι και φιλοτιμιθούνε να βγούνε να μοιράσουν κλήσεις

    • Κάνεις λάθος φίλε μου. Το μπλε χρώμα στο δρόμο κάνει ακόμη και το πιο γομάρι-οδηγό να ντρέπεται να παρκάρει, πίστεψέ με. Κάνουν πολύ καλά. Επίσης βοηθάει, ώστε να μην παρκάρουν κάποιοι κατά λάθος. Εγώ κάποτε, παρανόμησα χωρίς να δω την πινακίδα,, επειδή πάρκαρα προς το πεζοδρόμιο του απέναντι ρεύματος. Φυσικά με έγραψαν και καλά έκαναν. Πήγα και την πλήρωσα και ντράπηκα και πολύ. Αλλά ειλικρινά, δεν είχα δει την πινακίδα. Τώρα με αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις τη θέση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.