Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: 3ος Όμιλος-24η αγωνιστική. Παίζει με τη φλόγα…ο Φούφας. Έχασε στην Καστοριά και μπαίνει σε περιπέτειες

31 Μαρτίου 2019
17:58

Η νέα απώλεια βαθμών του Φούφα, βάζει την ομάδα σε μπελάδες, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Μακεδονικός έχασε στην Καστοριά από την Καλλιθέα με 2-0 και έφερε τα πάνω-κάτω. Τυχερός μέσα στην ατυχία του είναι όμως, γιατί δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε η Ναύπακτος αλλά και ούτε και ο Κρόνος.

24η Αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Μακεδονικός Φούφα 2-0

Θρίαμβος Σερβιανών-Κρόνος Αργυράδων 1-1

Ναυπακτιακός Αστέρας-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-3

Μακεδονικός Σιάτιστας-ΑΕ Λευκίμμης 2-1

Γρεβενά Αεράτα-Θεσπρωτός 1-2

ΑΟ Φλωριάδας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 0-3 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μακεδονικός Φούφα 42

Κρόνος Αργυράδων 42

Θεσπρωτός 41

Αχ. Καναλακίου 41

Ναυπακτιακός 40

Σούλι Παραμυθιάς 37

ΑΕ Λευκίμμης 36

Τηλυκράτης 36

Μέγας Αλ. Καλλιθέας 32

Θρίαμβος Σερβιανών 30

Μακεδονικός Σιάτιστας 16

Γρεβενά Αεράτα 5

ΑΟ Φλωριάδας Αποχώρησε

Θ. Τέγος

2 σχόλια

  • για να μεινει ομαδα στη β εθνικη και να μη διασυρθει χρειαζεται μισο εκατομμυριο ευρω μπατζετ το λιγοτερο,με πενηντα φιλαθλους χωρις χρηματοδοτες που να βαζουν βαθια το χερι στην τσεπη τι να κανει στα μπαραζ (2η θεση) και γιατι να ανεβει απευθειας (1η θεση), ασε που και οι απο κατω δεν ειναι και πολυ ζεστοι για ανοδο…(ανοδος = ζημια γκαραντι)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.