kozan.gr: Με πολλές αναφορές στην Μακεδονία η ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη στην ομιλία του στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης – Χαρακτήρισε γερασμένη την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη ως “προπονητή” που πέταξε λευκή πετσέτα (Bίντεο)

31 Μαρτίου 2019
21:23

 

 

Πολλές αναφορές στην Μακεδονία εμπεριείχε η ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη στην ομιλία του στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, το βράδυ της Κυριακής 31/3. Ο κ. Κασαπίδης χαρακτήρισε “γερασμένη” τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη ως “προπονητή που πέταξε λευκή πετσέτα και στις 4 Περιφερειακές Ενότητες που μαστίζονται από την ανεργία.

22 σχόλια

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    • Στο μεταξύ ο Καρυπιδης είναι και ο βασικός υπεύθυνος για την υπερθέρμανση του πλανήτη μας…. Χαχα Ρεεε πάτε καλά; Και η σπέκουλα θέλει τέχνη, άιντε μικροί μεγάλοι στα καφενεία και τα ανώνυμα σχόλια… Πάρτε το χαμπάρι, σε looser ποντάρατε. Δεν τραβάει ο Γιώργος. Φωνάζει το πράμα. Δεν είναι τυχαίο που πάντα έμενε στο παρά πέντε. Δεν το χει…

      • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΡΟΛΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΕΣΠΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    • για όλα φταίει ακόμα να το πάρεις χαμπάρι και εσύ και οι αυλικοί του. Έκανε ζημιά στην περιοχή με τις γκάφες του

  • Μα δεν ήταν γερασμένοι ήταν αμαθείς σε όλα τα επίπεδα, μη γνώστες του αντικειμένου της Περιφέρειας με λίγα λόγια αποτυχημένοι. Θα πάθουν μεγάλο τράκο στις εκλογές με το ποσοστό που θα πάρουν.

  • Γιατρέ τράβα φωτογραφίες στις 26 Μαίου . Θέλω να δω τις προβοσκίδες σας όταν χάσετε . Θα έχει πολύ γέλιο , ανυπομονώ να φτάσει εκείνη η μέρα.

  • Δεν υπήρξε εδώ και 5 χρόνια περιφερειακή αρχή παρά μόνο μια παρέα άσχετων που μας πήγαν 5 χρόνια πίσω.

  • Κασαπίδης , κασαπίδης ,αυτός τουλάχιστον δεν έτρεμε σαν το ψάρι μπροστά στον κοτζιά. Θυμάσε καρυπιδάκο πως εμφανίστηκες?

  • Τι λέει ο τύπος, τα ιερά και τα όσια, της Σταυροπροσκυνήσεως κλπ. Περιφερειάρχη εκλέγουμε όχι Μητροπολίτη. Κάτι αναπτυξιακό έχεις να πεις;

    • Είδαμε και αυτούς που μιλούσαν για ανάπτυξη και χειροκροτούσαν τον Ζάεφ! Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι σε όλη την Ευρώπη!

    • Panika , εκλέγεις Περιφεριάρχη , σίγουρα . Η γιορτή της Σταυροπροσκυνήσεως όμως είναι πάνω από όλα , σωστά ο Γιώργος την ανέφερε !

  • γιωργο χανεις οργανωσου το οτι εισαι δεξιος το ξερουμε αλλα δεν ειναι βουλευτικες εκλογες που τους βρηκες

  • παρουσιασε έργο γιωργο ασε το μακεδονικο και τις πετεσετες αυτο δειχνει αδυναμία και μηδεν ανωτερότητα είναι σαν να μην εχεις να πεις τιποτα μας απογοητευεις,ήδη χανεις εδαφοε τι θα γινει μεχρι τις εκλογες πτολεμαιδα φλώρινα εχει καλυτερο ψηφοδελτιο μαπα της κοζανης που παμε?

  • Εδω φυγανε ολοι οι συμβουλοι απο τον καρυπιδη,δεν μπορει να συνεδριασει η οικονομικη επιτροπη εξαιτιας αυτου και εσεις λετε οτι θα ξαναβγαλουμε τον καρυπιδη.Ε ειστε για γελια,δεν πειθετε ουτε τον εαυτο σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.