Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/03/2019 το πρώτο σεμινάριο μαγειρικής στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

1 Απριλίου 2019
09:44
Κανένα σχόλιο

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/03/2019 το πρώτο σεμινάριο μαγειρικής στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε εκτός του σχολικού ωραρίου μαθημάτων με εισηγητή τον κύριο Κωνσταντίνο Κολιό.

Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν από το σεφ για τη σωστή ,ισορροπημένη διατροφή και τις συνθήκες υγιεινής που πρέπει να επικρατούν στο χώρο παρακολούθησαν όλα τα στάδια παρασκευής ενός γευστικότατου πλιγουρώτου!

Ένα φυσικό προïόν όπως το πλιγούρι μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό στους μαθητές .Γι αυτό το λόγο ο κ. Κολιός ενημέρωσε σχετικά τα παιδιά τα οποία πήραν δείγμα πλιγουριού και το περιεργάστηκαν. Η γνώμη των παιδιών όμως για το προïόν ολοκληρώθηκε όταν γεύστηκαν το αποτέλεσμα της συνταγής! Τα πιάτα άδειασαν και ξαναγέμισαν!

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο κ. Κολιός μοιράστηκε με τους μαθητές μυστικά της μαγειρικής τέχνης ,τους κέρασε γευστικούς φυσικούς χυμούς προσφορά του οπωρολαχανοπαντοπωλείου του «Πολίτικος Μπαχτσές» και τους έδωσε τη συνταγή του πλιγουρώτου.

Η ενημέρωση έληξε με την υπόσχεση ανανέωσης του ραντεβού μαθητών και σεφ για τη δοκιμή μίας νέας πρότασής του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ .Κωνσταντίνο Κολιό για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του Συλλόγου, την παιδαγωγική του προσέγγιση και την αφιλοκερδή αρωγή του στους στόχους του Συλλόγου για μία σφαιρική προσέγγιση των ενδιαφερόντων των μαθητών και δημιουργία του σχολικού χώρου ως πόλο έλξης των παιδιών εκτός σχολικού ωραρίου.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διευθύντρια του γυμνασίου κ. Θεοδώρα Μουστάκα και το Σύλλογο Καθηγητών για την αμέριστη υποστήριξή τους στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γονέων.

Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, διέθεσαν τον ελεύθερό τους χρόνο και με την ενεργή συμμετοχή τους μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε το έργο μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.