Στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ, το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

1 Απριλίου 2019
20:04

Στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα συμμετέχει το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας, με ομάδα 3 μαθητών και 2 συνοδών-εκπαιδευτικών.

Το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας είναι το μοναδικό σχολείο από την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία, ένα από τα 2 σχολεία στην Δυτ. Μακεδονία και συμπεριλαμβάνεται στα 16 σχολεία από ολόκληρη την χώρα , τα οποία εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον μεγάλο αυτό Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό.

H συμμετοχή αυτή προέκυψε , από την συνεργασία της Διεύθυνσης του Σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας και την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, όπου κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Πτολεμαϊδας, ειδικό σεμινάριο του KIDS SAVE LIVES , με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας είναι το μοναδικό σχολείο του Νομού Κοζάνης που έχει πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς και μαθητές στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, με πτυχίο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στο 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας. Το άλλο σχολείο που συμμετέχει στον διαγωνισμό είναι το 8ο Γυμνάσιο Κοζάνης, που παρακολούθησε το πρόγραμμα ΚΑΡΠΑ του Kids save lives πριν από περίπου ένα μήνα. Μακάρι το ένα από τα δύο σχολεία να κερδίσει και να επιστρέψει με έναν απινιδωτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.