kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων περιφερειακών συμβουλών του Γ. Κασαπίδη πιστεύει ότι είναι εφικτός ο στόχος της νίκης, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, από την πρώτη Κυριακή

2 Απριλίου 2019
12:02

 

Το “μια κι όξω” του Μενέλαου Μακρυγιάννη, στην προχθεσινή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πορεία» του Γ. Κασαπίδη, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, σε συνδυασμό με παρόμοιες αναφορές, άλλων συνυποψηφίων του, κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους, φανερώνουν το ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του εν λόγω συνδυασμού, γεγονός που πλέον δεν αποτυπώνεται μόνο στις μεταξύ τους συζητήσεις, αλλά εκφράζεται, ποικιλοτρόπως και δημόσια.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Η νεοδημοκρατική στόφα αβρόχοις ποσί, περιμένει τους Ιχθύες να αγγιστροθούν,να απολεπισθούν και ψημένοι να εισέλθουν στον ουρανίσκο των.

    Το ώριμο φρούτο πίπτει σείοντας το δένδρο.

    Όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα ανακράξουν ΕΞΕΠΛΑΓΗΜΕΝ!!

  • ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΟ.ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

  • κρατηστε χαλιναρι πολυ υπεροψια απο την πρωτη κυριακη κανεις δεν θα βγει να μην ονειρευετε κανεις

  • Προς όλους εσάς που σχολιάζετε θετικά ή αρνητικά ένα θέμα.
    Με τεκμηριωμένες αποδείξεις όλοι μας μπορούμε να μιλούμε, μόνο την Κυριακή το βράδυ της 26ης Μαΐου.
    Σήμερα όλοι σας τοποθετείστε υποκειμενικά και χωρίς να έχετε καμία απόδειξη. Απλά, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα ήθελε ο καθένας σας σχολιάζει.
    Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι σοφή στην κρίση της.
    Κατά την ημέρα των εκλογών θα καταψηφίσει την απραξία της σημερινής Περιφερειακής αρχής και θα καταψηφίσει την μη υλοποίηση των υποσχέσεων και δεσμεύσεων που είχε δώσει προεκλογικά πριν από τέσσερα χρόνια.

  • Μιαν κι απ΄όξω (θα μείνουμε)ήθελε να πει αλλά το πρόλαβε. Άσε που δεν θα΄χουν πού να κρυφτούν οι Κασαπιδικοί, αφού θα πατώσουν πίσω από τη δεύτερη Ζεμπιλιάδου.Και εδώ θα΄μαστε.

  • ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.Ο κ.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΚΡΙΜΑ ΤΟΥ.

  • Μη νομίζετε οτι ο κόσμος ξέχασε τι πέρασε εξαιτίας της νεας πασοκοκρατιας,που έστειλε τα παιδιά του μετανάστες,που φάγατε τα πάντα όλα,που ακόμη και η προηγούμενη κυβέρνηση άρπαζε εν μέσω κρίσης.

    Πήρατε στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις του Σκάι και του σταρ και νομίζετε οτι έρχονται καρέκλες;

  • Ρε τρολακια οσο και να σκουζετε ο κασαπιδης ειναι πολυ πιθανο να βγει απο την πρωτη κυριακη.Οσο για την ζεμπιλιαδου τριτη και καταιδρωμενη την βλεπω γιατι θα πεσει ολος ο συριζα πανω στον καρυπιδη.Οποτε λογω πασοκ την βλεπω τριτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.