kozan.gr: Ιδρύεται διατμηματικό ΠΜΣ με τίτλο: «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον», από τμήματα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

2 Απριλίου 2019
12:47

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην ίδρυση και λειτουργία από το ακαδημαϊκό έτος 2019−2020 του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ENERGY INVESTMENTS AND ENVIRONMENTEN.I.EN.» των τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης Τ.Ε., Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. της ΣΤΕΦ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και Διεθνούς Εμπορίου της ΣΔΟ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή της η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Στόχοι του συγκεκριμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι:
• Η γρήγορη ένταξη των αποφοίτων στην αγορά εργασίας και την επιτυχή τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
• Να εξειδικεύσει στελέχη σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας
• Να εξειδικεύσει πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης, στο διεθνές θεσμικό πλαίσιο της ενέργειας και περιβάλλοντος.
• Να δημιουργήσει υψηλά ειδικευμένα στελέχη, με αναπτυγμένες ικανότητες και δεξιότητες, στον τομέα διαχείρισης των καυσίμων σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος.
• Να εκπαιδεύσει ανθρώπινο δυναμικό στη οργάνωση και διοίκηση ενεργειακών επενδύσεων.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Με την κατάργηση της ΣΤΕΦ θα ασχοληθείτε εδώ η ΣΤΕΦ στην Πάτρα γίνεται πανεπιστημιακό ίδρυμα από μόνη της ενώ στην Κοζάνη καταργείτε Ξυπνήστε πριν είναι αργά !!!

    • Η ΣΤΕΦ στην Πάτρα γίνεται πανεπιστημιακό ίδρυμα?
      Στην Πάτρα σύσσωμη η Πολυτεχνική Σχολή είναι ενάντια στην συγχώνευση (αντίθετα με το ΠΔΜ)και το όλο θέμα είναι στον αέρα… Εσείς το δέσατε κόμπο ότι θα έχει και τζάμπα αναβάθμιση το ΤΕΙ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.