Σεμινάριο με θέμα «Οι τελευταίες αλλαγές στα εργασιακά – μισθοδοτικά θέματα», το Σάββατο 6 Απριλίου στην Καστοριά, την Κυριακή 7 Απριλίου στην Φλώρινα

2 Απριλίου 2019
12:53
Κανένα σχόλιο

Το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

«Οι τελευταίες αλλαγές στα εργασιακά – μισθοδοτικά θέματα»

Στην Καστοριά : Το Σάββατο 06 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00 με 14:00 στο αμφιθέατρο ένα του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας περιοχή Φούρκα Καστοριάς

Στη Φλώρινα : Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 και ώρες 09:00 με 14:00 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων – Νέο Πάρκο (απέναντι από την πρώην Νομαρχία Φλώρινας)

Εισηγητής: Πέτρος Γ. Ραπανάκης,

Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π , Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, εισηγητής , συγγραφέας

Θεματολογία

  • Ο νέος κατώτατος μισθός και ημερομίσθιο του άρθρου 103, Ν.4172/2013
  • Τι ισχύει με τα επιδόματα τριετιών και το επίδομα γάμου
  • Τι ισχύει με τους μισθολογικούς καθώς και τους μη μισθολογικούς όρους  ΣΣΕ που έχει  κηρυχθεί υποχρεωτική
  • Σε ποιες περιπτώσεις δεν δεσμεύεται ο εργοδότης να εφαρμόσει  τους όρους μιας συλλογικής σύμβασης εργασίας που είναι σε ισχύ.
  • Ποιούς όρους πρέπει να περιλαμβάνει  η ατομική σύμβαση εργασίας
  • Ποια η διαφορά μεταξύ της ατομικής σύμβασης εργασίας και του εντύπου Γνωστοποίησης των όρων της σχέσης εργασίας σύμφωνα με το Π.Δ. 156/1994
  • Ατομικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου
  • Οι οικειοθελείς παροχές και η αποτύπωση τους στα  εκκαθαριστικά σημειώματα της μισθοδοσίας
  •   Συμψηφισμός στον υπέρτερο του νομίμου μισθό των οφειλομένων προσαυξήσεων
  • Ηλεκτρονική υποβολή υπερεργασίας και υπερωρίας
  • Ηλεκτρονική αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού
  • Απασχόληση μισθωτών κατά τις Κυριακές & αργίες
  • Κυρώσεις – πρόστιμα επί παραβάσεων

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να στείλουν την αίτηση (αποστέλλεται συνημμένα) στο email : oee5pt@oee.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.