kozan.gr: Κοζάνη: Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα: «Η ρομποτική στην τάξη» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2016
20:21
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ρομποτικής (EuropeanRoboticsWeek), το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης (1ο ΕΚ), σε συνεργασία με το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, διοργάνωσαν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Δ/νσης Δυτικής Μακεδονίας, ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα: «Η ρομποτική στην τάξη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και περιλάμβανε ενημέρωση σε θέματα: Lego Wedo και Scratch Lego EV3 και NXT Arduino, αλλά και για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό WRO Hellas. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έκθεση μαθητικών έργων ρομποτικής των σχολικών μονάδων: 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης (1ο ΕΚ), Πειραματικού Δημοτικού Φλώρινας, 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, 4ου ΓΕΛ Κοζάνης, 17ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, ΕΠΑΛ Αμυνταίου, 5ου Δημοτικού Φλώρινας, και της Ομάδας Ηyperion robotics, του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Την εκδήλωση υποστήριξαν: Τα τμήματα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και Νηπιαγωγών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ΚΕΠΛΗΝΕΤ Κοζάνης και Φλώρινας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας, το 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου και το Δημοτικό Σχολείο Πετρανών Κοζάνης.
Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.