Θεματική γευστική βραδιά από τη Σερβία, την Πέμπτη 4/4, στο AGORA

3 Απριλίου 2019
20:48
Κανένα σχόλιο

Αυτή τη βδομάδα ανεβαίνουμε και πάλι βόρεια….Ταξιδεύουμε, λοιπόν, μέχρι τη Σερβία, για να δοκιμάσουμε γεύσεις που χαρακτηρίζονται από ένα μείγμα Μεσογειακής, Κεντροευρωπαϊκής, Τουρκικής, καθώς και αρχαίας Σλαβικής επιρροής….Οι γεύσεις της είναι ήπιες, φρέσκες και φυσικές. Τα καρυκεύματα είναι ελαφριά, ενώ τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και καλής ποιότητας….Όλα αυτά σε έναν εκπληκτικό buffet, που θα ετοιμάσει για όλους εσάς ο chef μας Xaris Vogdopoulos, σε συνοδεία με σέρβικα ακούσματα, επιλεγμένα από την dj μας Litsa Kalomoira… Οι Πέμπτες που αγαπήσαμε μόνο στο AGORA για απεριόριστο buffet με ένα ποτήρι κρασί ή ένα προτεινόμενο cocktail μόνο με 10 ευρώ…Σας περιμένουμε όλους…. Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 2461034200. Σας ενημερώνουμε ότι κρατήσεις για την Σερβική γευστική βραδιά κ απεριόριστο buffet θα γίνονται μόνο για τους συμμετέχοντες στο μενού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.