Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, του Κυριάκου Μιχαηλίδη, η Έλλη Γκόρα – Δήλωση υποψηφιότητας

4 Απριλίου 2019
03:52

 Τα τελευταία χρόνια εκφράζω σταθερά στο διαδίκτυο τη θέση μου ότι στην Ελλάδα επιβάλλεται η παραγωγή πλούτου. Οι συνεχιζόμενες αναδιανομές πλούτου δεν οδηγούν πουθενά. Τελικά δεν απομένει πλούτος, για να αναδιανεμηθεί. Η αναιμική κάτω του 2% ανάπτυξη φέρνει ανεργία, κατασχέσεις, χρεοκοπίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, μετανάστευση. Σύμφωνα με όλες τις έρευνες, αν συνεχιστεί η εφαρμογή αυτού του μείγματος πολιτικής, η Ελλάδα το 2040 θα έχει 7.000.000 Έλληνες.

Η Ελλάδα επιβάλλεται να προσελκύσει επενδύσεις. Η πραγματική οικονομία ασφυκτιά. Θεωρώ ότι μόνο κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα στην Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης , ώστε σοβαροί επενδυτές να επενδύσουν στη χώρα μας.Οι επενδύσεις θα φέρουν ανάπτυξη πάνω από το 4%, που θα αλλάξει το οικονομικό κλίμα στη χώρα μας. Έχω ανοιχτά δηλώσει ότι στις επόμενες εθνικές και εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης θα στηρίξω τη ΝΔ.

Σε αυτά τα πλαίσια κινούμενη αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα για θέση δημοτικής συμβούλου στο συνδυασμό “Μετάβαση για το δήμο Κοζάνης”, που στηρίζεται από τη ΝΔ. Θεωρώ ότι η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη θέση και ότι σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μας. Εκτιμώ ότι οποιοσδήποτε αποφασίζει να βάζει υποψηφιότητα πρέπει να κοιτάζει το βιογραφικό του και τη δουλειά, που έχει ο ίδιος πίσω του. Η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη, οι καιροί δύσκολοι, η Ελλάδα αδειάζει από δημιουργικούς ανθρώπους. Όσοι αποφασίζουμε να διεκδικήσουμε ψήφο πολιτών , να πορευόμαστε με αυτό τον γνώμονα. Ο καθένας μας έχει κάθε δικαίωμα να πειραματίζεται στη δουλειά του , που τις συνέπειες θα τις επωμιστεί ο ίδιος. Κανείς δεν πρέπει να πειραματίζεται , προκειμένου να ικανοποιήσει προσωπικές του φιλοδοξίες, στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων. Με αυτογνωσία θεωρώ ότι η επαγγελματική μου εμπειρία και οι γενικότερες εμπειρίες μου, μου επιτρέπουν να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου για τη θέση της δημοτικής συμβούλου, έχοντας τη βεβαιότητα ότι ,αν οι συμπολίτες μου, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συμβάλλω καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας.

Εύχομαι δύναμη στον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη καθώς και σε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Μετάβαση για το δήμο Κοζάνης” στον προεκλογικό τους αγώνα.

10 σχόλια

  • Κ Γκορα είδαμε με τη νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική με την υπερσυγκεντρωση του πλούτου που εφαρμόστηκε από τη Ν Δ και το ΠΑΣΟΚ τι προκοπή έκανε η χώρα ..!

  • Αυτή η πολιτική της μη αναδιανομής αλλά αντίθετα την υπερσυγκέντρωση του πλούτου οδήγησε τη χώρα την Ευρώπη και τον κόσμο στη φτώχεια την ανεργία και την υπογεννητικότητα κυρία Γκορα . Γνωρίζετε πόλους πλούσιους να κάνουν πολλά παιδιά ..! Οι φτωχοί δε μπορούν οι πλούσιοι δεν τα θέλουν .

  • Ανθρωποι σας την Ελλη, μπορούν να αλλάξουν τον τόπο μας.
    Ανθρωποι δουλεμένοι που δεν έχουν ανάγκη για ¨βόλεψη”
    Με άποψη, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και περγαμηνές, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και εμπάθεια.
    Ελλη, καλή υπομονή και καλή επιτυχία.
    Προσωπικά, την επιλογή σου να βοηθήσεις αυτό τον τόπο μήπως αποφύγει την προδιαγεγραμμένη (λόγω ποιότητας και νοοτροπίας ανθρώπων) καταστροφή του, δεν την καταλαβαίνω. Ιδίως εσύ που έχεις τόσα άλλα πιο ωραία πράγματα να κάνεις και να γευτείς μακριά από εσώ.
    Παρόλα αλλα προφανώς και θα σε στηρίζω…

  • Πότε η ΝΔ δηλωσε στήριξη στο συνδυασμό του Μιχαηλιδη;;;;; Υπήρξε κάποια ανακοίνωση και μας διέφυγε;;; Η ΝΔ στηρίζει μόνο τον Κασαπίδη στην περιφέρεια στον δήμο δεν έχει κ ούτε επρόκειτο να στηρίξει κανέναν. Φτάνει με την παραπληροφόρηση αυτή κύριε Μιχαηλιδη.

    • Λάθος συμπέρασμα, φίλε μου και μην μου πεις πως δεν έχεις προκατάληψη και επίτηδες σχολιασμό.

      Επίσημα η Ν.Δ., μέσα από διαδικασίες, στηρίζει μόνο δύο υποψηφιότητες. Η μία είναι ανενεργή, έως αποχώρηση.
      Άρα παραμένει η μία, αυτή του Κυριάκου.

      Τι δεν καταλαβαίνεις ; Γιατί και το “ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ”, που χρησιμοποιείς, με τέτοιο σχολιασμό δεν περιποιεί τιμή και στους δημότες της Πόλης.

  • Έλλη καλησπέρα και σου λέγω πως χαίρομαι πραγματικά.
    Δεν θα σχολιάσω την ανάλυσή σου, παρά μόνο θα επίτρεψέ μου να πω δημόσια, μόνο τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου, που αυτόματα ήλθαν στο μυαλό μου και επιφυλάσσομαι να σου εκφράσω και διά ζώσης.
    Ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου αποκαλύπτεται από τον λόγο του και συ με πραγματική Ελληνική Γλώσσα λέγεις εύστοχα και σημαντικά πράγματα.
    Σε γνωρίζω, από μακρού. Στον αγώνα της ζωής, χωρίς να γυρνάς άσκοπα και άστοχα, στάθηκες όρθια και αταλάντευτη. Καταπιάνεσαι με κάτι δύσκολο σαν να ήταν εύκολο. Παλεύεις χωρίς να απελπίζεσαι. Ποτέ θυμός δεν αποχαιρέτισε την λογική σου. Πάντα οι δραστηριότητές σου είναι για καλό κι «επ’ αγαθώ» και με «άδακρυ πόλεμο», για κάτι που πετυχαίνουμε εύκολα, χωρίς σημαντικό κόστος.
    Καλά έκανες και «φώναξες», για όσους, στέκουν μακριά σου και ποτέ δεν θέλησαν να σ’ ακούσουν και να σε γνωρίσουν.
    Και πίστεψέ μου, πως δεν είναι αδιακρισία να ζητάς την ψήφο των συμπολιτών μας, από θέση που προσδίδει κύρος, όπως αυτή της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, χωρίς να μπορούν να στην αρνηθούν.

    Συγχαρητήρια σε σένα, στους συνυποψήφιούς σου και στον Συνδυασμό του Κυριάκου, που ζητά και βρίσκει αληθινούς και σωστούς ανθρώπους, χωρίς να περιφρονεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.