kozan.gr: Επιδοτούνται οι έκθετες της «1ης Πολυκλαδικής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας», που θα γίνει το Μάιο στο εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης (Βίντεο)

4 Απριλίου 2019
15:10

 

Στο ΕΒΕ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου, συνέντευξη τύπου με θέμα τη συνδιοργάνωση με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης της «1ης Πολυκλαδικής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας». Όπως είπαν οι διοργανωτές πρόκειται για τη συνέχεια της Εμποροβιοτεχνικής έκθεσης που γινόταν στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων για 34 συνεχόμενα έτη. “Αποτελεί ένα νέο γεγονός όπου θα είναι το ορόσημο της εκθεσιακής μας πολιτικής”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Σαρρής πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης. Δείτε τι ανέφεραν επίσης οι: κ.κ. Κοσμάς Καλεντεριάδης πρόεδρος εκθεσιακού κέντρου Κοζάνης, Ευθύμης Χασιώτης Γραμματέας ΕΒΕ Κοζάνης και Μιχάλης Μακαρίου υπεύθυνος διοργάνωσης της έκθεσης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων από τις 8 μέχρι τις 12 Μαϊου 2019.

Θ. Τέγος

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.