kozan.gr: Θ. Καρυπίδης για τις αποχωρήσεις μελών του συνδυασμού του: “Ένας συνδυασμός για να είναι ανεξάρτητος, θέλει υπευθυνότητα απ’ όλους. Αυτοί που έχουν αποχωρίσει πρέπει να αναρωτηθούν. Γιατί αποχώρησαν, αν συμμετέχουν σε άλλα κομματικά όργανα, και αν οι επιλογές τους είναι με κομματικά κριτήρια” (Βίντεο)

4 Απριλίου 2019
21:52

 

“Εμείς είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός ανεξάρτητος συνδυασμός. Ο υποφαινόμενος δεν συμμετέχει σε καμιά κομματική διαδικασία. Δεν είναι σε κανένα κόμμα”

Ένας συνδυασμός για να είναι ανεξάρτητος, θέλει υπευθυνότητα απ’ όλους. Αυτοί που έχουν αποχωρίσει πρέπει να αναρωτηθούν. Γιατί αποχώρησαν, αν συμμετέχουν σε άλλα κομματικά όργανα, και αν οι επιλογές τους είναι με κομματικά κριτήρια.

Εμείς είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός ανεξάρτητος συνδυασμός. Ο υποφαινόμενος δεν συμμετέχει σε καμιά κομματική διαδικασία. Δεν είναι σε κανένα κόμμα”, απάντησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης σε ερώτηση του Kozan.gr, σχετικά με τις αποχωρήσεις μελών του συνδυασμού του.

Δείτε στο βίντεο, από παρουσίαση του ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου της Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κοζάνη, πως εξηγεί την παρουσία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το λόγο που στεναχωριέται…για κάποιες αποχωρήσεις μελών του συνδυασμού του.

Θ. Τέγος

19 σχόλια

  • Και πάνω από όλα πρέπει να είσαι εσύ υπεύθυνος Καρύμπα και να κάνεις ανατροπές και όχι να είσαι συστηματίας .Στις εκλογές θα φας μαύρισμα. Πίσω στο καναλάκι σου.

  • Άσε μας ρε φίλε που θα αναρωτηθούν οι άλλοι γιατί τους πούλησες . Ο τύπος έχει πολλή πλάκα. Τώρα θα χάσεις τις εκλογές και για τα επόμενα χρόνια θα γελάμε εμείς.Θα θυμόμαστε πως πούλησες ΔΕΗ και Μακεδονία.

  • Εσύ τους ευχήθηκες να είναι καλά στις επιλογές τους και εμείς σου ευχόμαστε καλό ταξίδι τώρα που θα φύγεις από την Περιφέρεια και θα πας σπιτάκι σου!!!!

  • Ναι αυτή η Περιφερειακή Αρχή δεν έκανε τίποτα. Ναι αυτή η περιφερειακή αρχή δεν έκανε κάτι για την ανεργία. Ναι αυτή η Περιφερειακή αρχή πούλησε την ΔΕΗ . Ναι αυτή η περιφερειακή αρχή ξεπούλησε φίλίες , πιστεύω και ιδανικά. Καληνύχτα Καρυπίδη , όλοι θα θυμούνται πόσο ευθυνόφοβος και ανίκανος ήσουνα.

  • Όχι μόνο πήγε σε όλα τα συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός Κοζάνης, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Αθήνα και την Πελλοπόνησο αλλά έβγαινε και σέλφι με τους υπουργούς, και τις δημοσίευε στο facebook. Και αυτά στις αρμόδιότητες του ήταν;

  • Πως είχε χρόνο να πάει σε όλα τα συνέδρια του Σύριζα ανά την Ελλάδα και δεν ευκαίρεσε να πάει σε κανένα από τα συλλαλητήρια της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της Φλώρινας, της Καστοριάς και των Γρεβενων. Όταν εκπροσωπεις μια περιφέρεια, υπηρετείς τους πολίτες της, όχι τις αποφάσεις του Σύριζα!

  • ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΑΦΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΑΡΩ
    ΕΦΥΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΟΥΤΕ 5 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΕ ΠΑΤΗ
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

  • Σπιτι σου ρε καρυπιδη θα σε στειλουμε,μας εγραψες και ηρθε η ωρα να σε γραψουμε.Εξαφανισμενος απο ολα τα συλλαλητηρια ησουν,ετρεμες μπροστα στον κοτζια,πουλησες δεη,βολεψες σε θεσεις τους κολλητους σου,τωρα θα τα βρεις μπροστα σου.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ και μονο.

  • δεν ειμαι τρολακη με καποιον αλλο με μπερδευεις σε ποναει εσενα οι ιδιοι οι κοζανιτες δεν τον θελουν ανυπαρκτος βουλευτης αναγκαστικα περιφερειαρχης κατοπιν εντολης αλλιως σπιτακι του.Τρολακη του κασαπιδη μπορει να εισαι εσυ,εγω ψηφιζω οποιον γουσταρω και δεν το παω κομματικα ψηφιζω ατομο και δεν ειμαι με κανεναν απο τους δυο

  • 12=05 αστο ρε φιλε,δεν μας πειθεις.Τον Κασαπιδη τον ψηφιζουμε γιατι αξιζει ολα τα αλλα αστα,μην εισαι εμπαθης,ο Καρυπιδης δεν το κατεχει απλα χειριζεται καλα τον λογο γιατι ειναι δημοσιογραφος και θα τον στειλουμε πισω στον σταθμο

  • ο αγωνας πρεπει να ειναι καθαρος,με επιχειρηματα και οχι λασπολογια ο ενας στον αλλον με αυτον τον τροπο μας υποτιματε τους ψηφοφορους ξερουμε,εχουμε αποψη και δεν χρειαζομαστε το ξεκατινιασμα απο κανεναν προς κανεναν.με αυτον τον τροπο δεν μας πειθετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.