Επίσκεψη του συνδυασμού «Δύναμη Επανεκκίνησης» σε υπηρεσίες του Τσοτυλίου (Φωτογραφίες)

5 Απριλίου 2019
14:10
Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 4/4 πραγματοποιήσαμε επίσκεψη σε υπηρεσίες του Τσοτυλίου με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες.

Ξεκινώντας από το Δασαρχείο Τσοτυλίου, μας απασχόλησε το θέμα των δασικών χαρτών, μια υπόθεση που πλήττει τους αγρότες του Βοΐου και τις καλλιέργειες τους, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει παρέμβασης από τους αρμοδίους.

Συνεχίζοντας στο κτηνιατρείο της περιοχής, εντοπίσαμε με λύπη την απουσία κτηνιάτρου. Μια θέση νευραλγική για την περιοχή μας, που βασίζεται κατά κόρον στη κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα μένει κενή χωρίς κανένας να μεριμνά για τη κάλυψη της.

Στο Δημαρχείο, μιλήσαμε με το προσωπικό, και αναλύσαμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την τωρινή οργάνωση της διοίκησης και αναλύσαμε εν μέρει την αποψή μας για την διάρθωση  των υπηρεσιών του δήμου που στόχο θα έχουν την πληρέστερη εξυπηρέτηση του πολίτη με την ελάχιστη μετακίνηση.

Πέραν αυτών, επισκεφτήκαμε  το Κέντρο Υγείας όπου ενημερωθήκαμε για τις υπηρεσίες υγείας κυρίως στα απομακρυσμένα χωριά, τα ΕΛΤΑ, το ΚΔΑΠ, το ΚΗΦΗ, το γραφείο της υπηρεσίας «Βοήθεια στο σπίτι», και το δημοτικό σχολείο Τσοτυλίου, μιλήσαμε με τους ανθρώπους τους, πήραμε ιδέες και ανταλλάξαμε απόψεις για το πως πρέπει να κινηθεί ο αυριανός δήμος Βοΐου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.