Ανακοίνωση του ΦΣ Κοζάνης προς ΕΠΣ Κοζάνης – Το μόνο που επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων – Δεν είχαμε καμία πρόθεση για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο προς μέλη της ΕΠΣΚ και των διαιτητών.

5 Απριλίου 2019
14:13

Το μόνο που επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Δεν είχαμε καμία πρόθεση για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο προς μέλη της ΕΠΣΚ και των διαιτητών.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ  του Φ.Σ Κοζάνης δηλώνει απερίφραστα ότι δεν είχε καμία πρόθεση να απαγορέψει σε μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης και των διαιτητών του συνδέσμου Κοζάνης την είσοδο στο γήπεδο και ως εκ τούτου δεν υφίσταται η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Εμείς το μόνο που επιθυμούσαμε και επιθυμούμε είναι η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Γαβριηλίδης Αγάπιος

10 σχόλια

  • ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΑς,ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕΤΕ.

  • Άλλη φορά να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις σας γιατί μεγάλα παιδιά ήμαστε όλοι. Ευτυχώς καταλάβατε το λάθος σας και το διορθώσατε και δεν κάνατε και δεύτερο επιμένοντας στο λάθος. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένας ωραίος και καθαρά αθλητικός αγώνας και ο καλύτερος και τυχεροτερος να κερδίσει.

  • Πλακα μας κανει;;;;;;αυτοι δεν εβγαλαν ανακοινωση εχθες για απαγορευση εισοδου στο γηπεδο;;;;;;για χαζους μας περνανε;;;;;

  • τούμπα η οποία πραγματοποιείται με το κεφάλι προς τα κάτω και τα πόδια προς τα πάνω
    Books-aj.svg aj ashton 01.svg συνώνυμα: κυβίστηση, τούμπα
    (μεταφορικά) υπαναχώρηση από τις αρχικές απόψεις ή θέσεις, πλήρης μεταστροφή σε σχέση με όσα πριν υποστήριζε κάποιος

  • Μπράβο Αγάπιε. Μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Η συνέχεια την Κυριακή να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την ομάδα. Όταν όλα τελειώσουν μπορούμε να ξαναδούμε πως θα ανατραπούν οι υπάρχουσες συνθήκες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.