Ο Κυριάκος Σαριγιάννης υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή

5 Απριλίου 2019
16:48

Σε μια εποχή που ο τόπος μας δοκιμάζεται σκληρά, από προκλήσεις που αγγίζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, θεωρώ πως θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να σταθώ άπραγος, και να μην συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Πιστεύω πως οι νέοι είναι αυτοί που με την ενέργεια και τις ιδέες τους θα δώσουν μια καινούργια πνοή δημιουργίας και ελπίδας ούτως ώστε να ξεκινήσουν τα πράγματα να παίρνουν μία πιο θετική πορεία. Όντας λοιπόν και εγώ, ένας νέος άνθρωπος, με όλη τη διάθεση για προσφορά και σκληρή δουλειά, ορμώμενος από την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και τις ανησυχίες μου για το μέλλον του, αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Χρήστο Ζευκλή και τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης», και να διεκδικήσω με την στήριξή σας ένα καλύτερο αύριο.

Ο Κυριάκος Σαριγιάννης, κατάγεται από το Καλονέρι Βοΐου όπου και ζει σήμερα. Έχει φοιτήσει στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου και απέκτησε το πτυχίο Λογιστικής, ενώ διαθέτει και πτυχίο Αγγλικής γλώσσας. Εργάζεται ως γουνοποιός και ως εκτροφέας γουνοφόρων ζώων.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.