kozan.gr: Υποψήφιος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα ο Χάρης Γελαδάρης

5 Απριλίου 2019
18:13

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα ο Χάρης Γελαδάρης

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Γελαδάρης Χάρης του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1959 και είναι τέως υπάλληλος της ΔΕΗ.

Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο πολιτιστικό και το αναπηρικό κίνημα.

Έθεσε υποψηφιότητα σε πέντε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις (1994,1998,2002,2006,2010) και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος για πέντε συνεχείς θητείες. Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης του δήμου Κοζάνης μεταξύ των οποίων: Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, της ΔΕΥΑΚ και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας, αντλώντας πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία.

Είναι παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών.

27 σχόλια

  • Δωστε ρε συντροφοι τοπο στα νιατα. Τριαντα χρονια δεν σας εφτασαν στην πολιτικη; Συνταξη πηρατε. Νισαφι πια. Κατεβαστε τα παιδια σας τουλαχιστον. Ο μεσος ορος ηλικιας του μπαρμπα λαζου ειναι ανω των 60. Συνδυασμος ειναι αυτο η συλλογος βετερανων. Αυτη ειναι η ανανεωση;

    • Σώπα ρε φιλε Τι σου φταίει ο άνθρωπος .
      Εγω που θέλω το καλό της πόλης μου και δε θέλω να τη βλέπω Σ αυτά τα χάλια θα ψηφίσω Λαζο!
      Χάρη ανθρώπους σαν εσένα χραζιτι ου τοπους μας

    • Εγω εχω να το λεω για το Γελαδαρη. Ειναι απ τς λιγοι που ενδιαφερθηκαν τοσο για την Απουκρα και μας καλεσε ολνους. Φυσικα και εχει εμπειρια ιδαμι κι τς νεοι…

  • Μαλούτας πρώτος, ψάξτε τον δεύτερο
    Ό Γελαδάρης είναι αγαπητός, έχει τον δικό του μεγάλο κύκλο
    Όποιος δεν θέλει τον Γελαδάρη,στο πιο πλήρες ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει για τον Δήμο Κοζάνης ,μπορεί να βρει πολλές άλλες επιλογές
    Το τρολακια των αντιπάλων ας κοιτάξουν να συμπληρώσουν τα δικά τους ψηφοδέλτια πρώτα

  • Σιγά ρε σεις !
    Ζούμε ή όχι σε μια κοινωνία που έχει μαζί με τους 30αρηδες και τους 60αρηδες;
    Έλεος πια!
    Δόξα τον θεό την επιλογή δεν σας την στέρησε κανείς. Κάντε τη δική σας και αφήστε και όποιον θέλει να εμπιστευτεί τον συνομήλικό του 50αρη ακόμη κι 60αρη!
    Καλή επιτυχία Χάρη.

  • Το ψηφοδέλτιο έχει και άριστους και νέους και έμπειρους Άν δεν σας αρέσει ο Γελαδάρης έχετε πολλές επιλογές.Αυτή η ηλικιακή ανθρωποφαγία…νισάφι πιά!Είδαμε και πολλούς νέους να λειτουργούν σας υπερήλικες και πολλούς ώριμης ηλικίας να έχουν φρέσκο μυαλό.

  • Μπράβο Χάρη! Μην ακούς κανένα!
    Αυτός είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας. Με ήθος, μεράκι, και δύναμη ψυχής για ενα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Από τους λίγους καλούς που έχουν μείνει.

  • Ιδαμι κι τς νέοι τι φκιασανι χαχαχα Προτιμώ τετοιους ανθρωπους με εμπειρια γιατι σ αυτους εμπιστευομαι τουν τοπο μου
    Χαρη φιλε παμε γερα

  • ηρθε κ ο Χαρης απο το Αουστρια να μπει στις εκλογες
    ειδαμε απο κοντα τι εκανε κ αυτος. Την παρεα του Μαλουτα την βαρεθηκαμε τοσα χρονια εμεις εμεις…

    • Τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει και μια ιδεα τι γίνεται έξω στον κόσμο! Φέρνει νέες ιδέες και ενημερώνεται! Ενημερώνεται και για τα δικά μας θέματα των ΑΜΕΑ και μας υποστηρίζει! Είναι από τους λίγους που δε μας ξεχνάνε, μας καταλαβαίνει και βοηθάει στον τομέα αυτό.
      Πάμε κύριε Χάρη! Γερά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.