kozan.gr: Ενδιαφέρουσα με συζήτηση, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, με θέμα «Ψυχική εμπειρία και αυτοβοήθεια» – Επιστήμονες ενημέρωσαν το κοινό (Bίντεο & Φωτογραφίες)

5 Απριλίου 2019
21:53
Κανένα σχόλιο

 

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Ψυχική εμπειρία και αυτοβοήθεια», με τα μέλη του Παρατηρητηρίου για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου, στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης. Το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας είναι μια οργάνωση που εργάζεται από το 2006 με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων ατόμων που εμπλέκονται στο σύστημα υπηρεσιών ψυχικής υγείας και την προώθηση εναλλακτικών μη-ψυχιατρικών τρόπων αντιμετώπισης του ψυχικού πόνου. Λειτουργεί ομάδες αυτοβοήθειας για ανθρώπους που ακούνε φωνές, που έχουν παρανοϊκές και άλλες ασυνήθιστες εμπειρίες, για άτομα που βιώνουν ακραίες εμπειρίες θλίψης ή άγχους και για ανθρώπους με εμπειρία ψύχωσης ή και συγγενείς τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.