Βιογραφικά και φωτογραφίες υποψηφίων του συνδυασμού “Ενωμένη Εορδαία” του Παναγιώτη Πλακεντά

6 Απριλίου 2019
12:12

 

Σερσέμης Κωνσταντίνος του Μιχαήλ (Ντιούξ)

  • Επιχειρηματίας & Μηχανικός Αυτοκινήτων.

  • Ιδρυτής & Πρόεδρος της εταιρείας Dukes Racing (Συνεργείο Αυτοκινήτων – Φανοβαφείο).

  • Ιδρυτής & Πρόεδρος της εταιρείας Fiberglass Hellas και της μονάδας ανακατασκευής Ιστορικών Αυτοκινήτων (Car Restoration).

  • Θεμελιωτής βιοτεχνίας κατασκευής αυτοκινήτων Replica & ανταλλακτικών αυτοκινήτων με έδρα την Πτολεμαΐδα.

Ο Κωσταντίνος Σερσέμης γεννήθηκε και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος & Μηχανικός αυτοκινήτων με επιμορφώσεις στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Marketing, στην πληροφορική και στην μουσική. Έχει λάβει διπλώματα ευρεσιτεχνίας, βραβεύσεις και διεθνείς αναγνωρίσεις. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Βαρδιάμπαση Ζουμπουλιά-Παρασκευή. Διατελεί Αντιδήμαρχος στον Δήμο Εορδαίας. Είναι επιχειρηματίας, τέως Πρόεδρος της Α.Λ.Π., εμπνευστής και πρωτεργάτης της ιδέας δημιουργίας Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εμπνευστής και θεμελιωτής της πίστας Auto-Moto στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας και ιδρυτικό μέλος της Ο.Μ.Α.Ε.

Σιδηρόπουλος Κοσμάς (Μάκης)

 

Ο Κοσμάς Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1963 στον Περδίκκα Εορδαίας. Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Περδίκκα. Ήταν Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ενώ μέχρι και σήμερα είναι εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας.

Είναι παντρεμένος με την Γλυκερία Μήτκα με την οποία απέκτησε δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Ανέστη.

Σπενταμίδης Γεώργιος

Ο Γεώργιος Σπενταμίδης γεννήθηκε το 1958 στο Καρυοχώρι Εορδαίας. Είναι συνταξιούχος της ΔΕΗ. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής. Ήταν Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαΐδας. Είναι δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Είναι παντρεμένος με την Ανδρονίκη Τσελεμπόνη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαρία.

Στεργιούλης Παναγιώτης

 

Ο Παναγιώτης Στεργιούλης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, η μητέρα του κατάγεται από την Αναρράχη και την Βλάστη και ο πατέρας του από την Μικρά Ασία. Είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, παντρεμένος με την Γιώτα Λαζαρίδου, νοσηλεύτρια στο Β΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας και έχουν δύο κόρες και έναν γιο. Ασχολείται χρόνια με τα κοινά. Διετέλεσε πρόεδρος στο σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας επί 6 έτη, καθώς και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων ( Π.Ο.Μ.Σ.) επί 8 έτη. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του περιφερειακού σωματείου ”ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” στη θέση του ταμεία επί 3 έτη. Το 2014 εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Δ.Μ. με τον συνδυασμό Ανατροπή – Δημιουργία του Θ. Καρυπίδη και κατέχει την θέση του Προέδρου στον ευαίσθητο χώρο των ΑΜΕΑ ( ΚΕΚ ΑΜΕΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ) εδώ και μία 4ετία. Επίσης είναι αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της Π.Δ.Μ. Στις επικείμενες εκλογές διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Εορδαίας με τον συνδυασμό ”Ενωμένη Εορδαία” του Παναγιώτη Πλακεντά με γνώμονα και πίστη για δουλειά, για να αλλάξουμε ενωμένοι τον Δήμο μας.

Τσεχελίδης Δημήτριος

Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. γιος του Μικροβιολόγου Τσεχελίδη Στυλιανού και της Μηχανικού Χαρούλας Σεμπέκου. Παντρεμένος με την Βράκα Αλεξάνδρα επίσης Πολιτικός Μηχανικός και πατέρας ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται από το 2008 σαν Ελεύθερος Επαγγελματίας, προσφέροντας Υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού, και συμμετέχοντας στην κατασκευή μεγάλων τεχνικών έργων σε όλη τη Ελλάδα. Έχει έντονη κοινωνική δράση και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με όνειρο να εκπροσωπήσει επάξια την γενιά του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τσιτούρης Λάζαρος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 26 Μαΐου του 1966. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Κυριακίδη με την οποία έχει τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας-τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, τον Παναγιώτη φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικής και την Σταματία φοιτήτρια στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ-τμήμα της Διατροφής και Διαιτολογίας. Από το 1991 έως το 2002 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τους χώρους εστίασης. Από το 2002 έως και σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με την εκμετάλλευση του ταξί. Τέλος, είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με την ειδικότητα του μηχανολόγου.

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες

#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

#ΠΑΝαγιΩτης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.