Γιώργος Αδαμίδης στην εκδήλωση με τίτλο «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη»: “Λέμε όχι στη συντήρηση, λέμε όχι τον λαϊκισμό”

7 Απριλίου 2019
06:41

 

Στην εκδήλωση με τίτλο «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, μίλησε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

 

34 σχόλια

  • Σίγουρα από το πουλάτε, πουλάτε στην φυλακή θα πάτε, στην αγκαλιά αυτού που θα έκλεινες φυλακή είναι “Πρόοδος”, ως σύνθημα όμως μετά την συμπόρευση με τον Τσίπρα είναι ο ορισμός του λαϊκισμού. Ελπίζω να έχεις τος σθένος την Δευτέρα να παραιτηθείς από Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ. θυμήθηκα τον Βατάλη, που τον διέγραψες γιατί ήταν κυβερνητικός για την ακρίβεια συγκυβερνητικός, όχι όμως συνδικαλιστής, όπως εσύ σήμερα. Κερδάμε σύντροφε Γιώργο, κερδάμε. Εις ανώτερα και εις υγείαν των κορόιδων εργαζόμενων.

      • Ε ναι στην Κοζάνη δε χωράει , οι Δεητζήδες τα αδέρφια του τι έχουν να πουν ;; Ξέρω ξέρω η Μικρή ΔΕΗ .. όταν πουλά ο Γιώργος και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Κυριακή. Για ένα μπουκάλι γάλα 18 μέρες απεργία κανάτε ..

        • Ναι ρε.θα βγει και μαλιστα με ψηφους εργαζομενων γιατι δεν αδικησε κανεναν και ειναι πιο καθαρος απο ολους.

    • Τι μας θυμίσατε κα Κουκουμπέση. Το τι λαϊκισμός και σκοταδισμός έπεσε το 2018. Προδότες, πουλημένοι και άλλα πολλά όχι μόνο για τον Βατάλη. Για τον Παπαγεωργίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ που είναι όλοι τοποθετημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ κυβερητικοί και τώρα Προοδευτικότητα και λέμε όχι στην συντήρηση και τον λαϊκισμό.

  • Θλίψη !! Μνημείο λαϊκισμού ο λόγος του Αδαμιδη ! Η δομή του λόγου και η εκφορά μιας εποχής παρωχημένης ,κρίμα και ξεκίνησε αλλοιώς ήταν ένα προοδευτικό παιδί που δεν φοβόταν το κόστος να παίρνει και θέσεις που δεν ήταν δημοφιλείς ! Τώρα δηλώνει αριστερός και επιζητεί το χειροκρότημα από αυτούς που μια ζωή είχε απέναντι !! Ξένο σώμα είσαι Γεώργιε ,το καταλαβαίνεις και συ αυτοί με τους οποίους συμπλέεις για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου θα σε πετάξουν σαν στιμενη λεμονόκουπα ,αφού κάνουν Τη δουλειά τους ,κρίμα πραγματικά κρίμα !

  • Όταν είσαι επαγγελματίας ανεπαγγελτος πάντα θα ψάχνεις να τρουπωνεις για να παραμένεις στη αφρό! Έστω και αν χρειαστείς να κάνεις τον σαλτιμπαγκο! Θα γλείφεις,θα επαινεις θα ρίχνεις και καμιά κλαψα για αυτούς που άφησες πίσω ζωντανούς η νεκρούς,θα κάνεις και τις ανάλογες κολοτουμπες και τσουπ ο στόχος επιτευχθεί! Υποψήφιος για τη ευροβουλη!γιατί στην Ελλάδα σε μάθανε! ‘Η μήπως όχι?

  • Κάποιοι άνθρωποι χτίσανε καριέρες στις πλάτες των πραγματικά εργαζομένων πουλώντας αριστεροσύνη και κούφια λόγια!

  • Xa xa xaxaxaxa. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΕΙΠΕ. Χα χα χα χαχαχα. Όχι ρε Γιώργο μην τα λες έτσι απότομα. Και αλήθεια στους παλιούς συντρόφους και νέους συνοδοιπόρους που έβλεπες εκεί ήταν η Κουντουρά η Παπακώστα και η Μαγαλοοικονόμου? Χα χα χαχαχα. Να είσαι καλά. Πρωί πρωί μου έφτιαξες το κέφι. Χα χα χαχαχαχα.

  • Κύριε Αδαμίδη περάσατε στην ιστορία σαν δεκανίκι των εκάστοτε κυβερνήσεων βοηθήσετε να χτιστεί η κρατικοδίαιτοι οικονομία μετατρέψετε τα συνδικάτα σε κομματικούς στρατούς κλείσατε επιχείρησης και τις κάνετε κρατικά μονοπώλια ώσπου τα καταστρέψατε.Και έμιλάς για λαϊκισμό

  • ΣΥΡΙΖΑ : ο κόσμος της ελπίδας ! οι αληθινοί πατριώτες ! (AΔAMIΔHΣ)

    Αποθέωση της υποκρισίας της Αριστεράς.
    Ίσως η Αριστερά να είναι πραγματικά ξεδιάντροπη. Σπάνια συναντάς τέτοια έπαρση αυτοϊκανοποίησης, ψευτιάς και εμπαιγμού.

  • Ποιο άραγε είναι το αντάλλαγμα που σου υποσχεθηκαν για να πλέξεις έτσι δημόσια το εγκωμιο του ΣΥΡΙΖΑ και να εκτεθεις? Γιατί σίγουρα δεν ελπιζεις να εκλεγεις στη ευρωβουλη!τωρά που η ΔΕΗ σας τελειώνει για που έβαλες πλωρη?

  • Ποιο άραγε είναι το αντάλλαγμα που σου υποσχεθηκαν για να πλέξεις έτσι δημόσια το εγκωμιο του ΣΥΡΙΖΑ και να εκτεθεις? Γιατί σίγουρα δεν ελπιζεις να εκλεγεις στη ευρωβουλη!τωρά που η ΔΕΗ σας τελειώνει για που έβαλες πλωρη?

  • https://kafeneio-megalopolis.gr/%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b7-%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b9%ce%be%ce%af%ce%b1-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%b1%ce%b4%ce%b1%ce%bc/ Αξίζει κανείς να το διαβάσει. Είναι από μια περιοχή που βιώνει το ξεπούλημα του Σύριζα. Εμείς εδώ θα του σφίγγουμε και το χέρι. Άραγε θα τολμήσει η ΔΑΚΕ Σπάρτακος να βγάλει καταγγελία; Θα ζητήσει την παραίτηση του από πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.