Η Έλσα Κωνσταντινίδη υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

7 Απριλίου 2019
18:12
Κανένα σχόλιο

«Ονομάζομαι Κωνσταντινίδη Ελισσάβετ (Έλσα) του Νικολάου και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1975 στην Πεπονιά Βοΐου από αγροτική οικογένεια. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω στην Νεάπολη, όπου είμαι παντρεμένη με τον αστυνομικό Βλαχόπουλο Βασίλη και έχω δύο παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Γυμνάσιο Νεάπολης. Ασχολήθηκα με την γεωργική ζωή, μετέπειτα με την γούνα και τον τελευταίο χρόνο είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Δραστηριοποιούμαι στα πολιτιστικά δρόμενα και τις εθελοντικές δράσεις του τόπου μας.

Είναι πρώτη μου φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και για αυτό θέλω να αγωνιστώ με το κεφάλι ψηλά, με όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πρόταση που μου έκανε να είμαι στο πλευρό του ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με τον Συνδυασμό του ” ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ” γιατί μου έδωσε την ευκαιρία που έψαχνα, βιώνοντας τα καθημερινά προβλήματα και θέλοντας να συμβάλω δραστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας να ασχοληθώ με τα κοινά».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.