Nέα απάντηση Τερζοπούλου σε Κοκκινίδη: “O πατριωτισμός είναι αίσθημα όμορφο, γνήσιο και φυσικό και δεν μπορούμε να το ποινικοποιούμε”

7 Απριλίου 2019
17:14

 

Ως Συνδυασμός «Δημιουργούμε Μαζί!», με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, αν και πιστεύουμε στο Δημοκρατικό διάλογο, δεν επιθυμούμε να αναλωθούμε σε μία αέναη ανταλλαγή επιχειρημάτων μέσω του διαδικτύου. Και δε θα το κάναμε αν στην τελευταία σας παρέμβαση δε θίγατε το αγνό λαϊκό και πατριωτικό αίσθημα με την εξής φράση: «ανθρώπινες ζωές, που οι Ναζί αφαίρεσαν από τα μαρτυρικά χωριά μας [Πύργοι, Ερμακιά] με τη βοήθεια πρόθυμων πατριωτών».

Αξιότιμε κε Κοκκινίδη,

Πρώτον, ο πατριωτισμός είναι αίσθημα όμορφο, γνήσιο και φυσικό και δεν μπορούμε να το ποινικοποιούμε.

Δεύτερον, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι και συστρατευόμαστε μαζί σας και εμπράκτως απέναντι στη Ναζιστική Θηριωδία. Σύσσωμος ο Συνδυασμός μας παραβρέθηκε σήμερα το πρωί, όπως και κάθε χρόνο, στις εκδηλώσεις Μνήμης της Κοινότητας Ερμακιάς.

Τρίτον, η διαφορά μας όμως, κύριε Κοκκινίδη, είναι πως εμείς (και σύσσωμος ο Ελληνισμός και οι έγκριτοι ιστορικοί), όπως θεωρούμε εχθρό τούς Ναζί, έτσι θεωρούμε και τους Βουλγάρους που έκαιγαν εκκλησίες, σχολεία και χωριά ολόκληρα στην περιοχή μας. Αυτή είναι η ιστορική, η αντικειμενική αλήθεια. Δε συστρατευτήκαμε ποτέ και δε θα συστρατευτούμε με κανέναν εχθρό τής πατρίδας μας.

Τέταρτον, συμφωνούμε μαζί σας στα περί απλής αναλογικής. Όμως, ο κόσμος αναρωτιέται, πόσο συναινετικοί και αποτελεσματικοί μπορούν να είναι με την απλή αναλογική αυτοί που 2 χρόνια τώρα διχάζουν τον λαό και τον ξεσηκώνουν εναντίον τους, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν ιδεολογικές πλάνες και έξωθεν συμφέροντα μέσω της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Τέλος, κατηγορείτε προσωπικά την κα. Τερζοπούλου πως εκμεταλλεύεται επί μακρόν τον πατριωτισμό στον πολιτικό της αγώνα. Ο μέσος αναγνώστης θα αναρωτιόταν, πότε ακριβώς έγινε αυτό, δεδομένου ότι η κα. Τερζοπούλου δεν κατείχε και δεν κατέχει κάποια πολιτική θέση. Η όποια καταξίωσή της προκύπτει από τις αξίες που εκπροσωπεί, τις εθελοντικές της δράσεις και την ηθική ακεραιότητά της στο ελεύθερο επάγγελμα (ως Νομικός και Συμβολαιογράφος) επί 33 συναπτά έτη. Άλλοι ενδεχομένως που, επί δεκαετίες ολόκληρες, θητεύουν σε πολιτικές θέσεις και κομματικές καρέκλες να το ‘χουν κάνει.

Οι εκλογές έρχονται, ο λαός είναι πάντα ο κυρίαρχος κι αυτός θα κρίνει.

Ο συνδυασμός «Δημιουργούμε Μαζί!»
με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Εορδαίας
ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

11 σχόλια

  • Οταν ειναι αγνο και γνησιο οντως τοτε ναι ειναι και ομορφο και αυθεντικο. Οταν απο πισω κρυβονται πολιτικες σκοπιμοτητες και στον βωμο του….να κερδισω ψηφαλακια βγαζω παραεξω την εικονα του πατριωτη τοτε ειναι μονο για γελια κυρια Τερζοπουλου της Νδουλας
    (εκτος κι αν θελεις να σε λενε ανεξαρτητη που ειναι πιο σοφτ)

    • Από την άλλη ο Κοκκινίδης δεν είναι εκπρόσωπος τύπου του καταληψία είναι υποψήφιος δήμαρχος και σε αυτά πρέπει να επικεντρώνονται .
      Η απάντηση του κοκκινιδη ηταν χωρίς μονο έκανε αναφορές στην κατοχή και τον εμφύλιος ,κατά την πάγια τακτική των αριστερών ξεσηκώνουν τα πάθη γιατί πάντα επέλεγαν να διχάζουν τους έλληνες επειδή η ουσία της πολιτικής τους πολιτικής είναι μηδέν

  • Σοβαρευτείτε όλοι. Εκλογές για το δήμο είναι. Πείτε μας τις θέσεις σας για τη μεταλιγνιτικη, τα έργα, τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, τα δημοτικά τέλη κτλ

    • Δεν έχουν καμία θέση κανένα πρόγραμμα για τον Δήμο και γι’αυτό την μοναδική λέξη που λένε και πουλάει είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  • ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ(ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ)ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Κ.ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

  • Αχ κ.τερζοπουλου…αν υποθέσω οτι δεν έχεις μυρωδιά από εκλογές οι αυλικοί σου τι κάνουν??? Κυνηγάς τον εναν που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που το ίδιο κόμμα στηρίζει τον άλλο που ο τελευταίος αλληλοστηριζετε με τον εταίρο….τι δεν καταλαβαίνεις???

  • Ποιο εθελοντισμό έκανε στη ζωή της η κ Τερζόπουλου. Για πείτε μας κάποια πράξη της να ξέρουμε για να αναγνωρίσουμε τον εθελοντισμό της και κάποια συμμετοχή της στα κοινά και τα προβλήματα του δήμου και των πολιτών και θα την ψηφίσουμε .!

  • πολύς λόγος γίνεται για την πατρίδα που μάλλον την θυμηθήκαμε πολύ αργά, ας μαζέψουμε τους πατριώτες από τα καζίνο τα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα των γειτόνων και μετά να τρέξουμε να πάρουμε τον τίτλο του πατριώτη!!!

  • Λαϊκισμός κυρία Τερζοπουλου, μαζί με έλλειψη πολιτικής πρότασης και έλλειψη γνώσης ιστορίας. Πετάξατε δύο τρεις μπλεγμένες αερολογιες παίζοντας το αγνή πατριωτισα. Ας σταματήσει ο κόσμος να τρώει σανό και ας κοιτάξει ποιος όντως νοιάζεται και αγωνίζεται για τον τόπο με παλαιότερες δράσεις και με νέες προτάσεις. Προφανώς μια εκ αιτίας η απάντηση την παρούσα στιγμή για την Εορδαία. Κοκκινίδης. Όσο για αυτούς που λένε για τσιράκι του πλακεντα κλπ, γελάω… Ας βουτηξουν μια φορά τη ριμάδα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουν…

    • Λαϊκισμός αυτήν την λέξη απαγορεύεται να την λέει αριστερός, όπως επίσης την λέξη σανός,να αναφέρεις τα περί δράσεων ποιος ,τι και πότε και συζητάμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.