kozan.gr: Γ. Αδαμίδης από την Πτολεμαΐδα, για την απόσυρση των μονάδων Ι και ΙΙ του λιγνιτικού σταθμού του Αμυνταίου: “Αυτή η κίνηση του κ. Παναγιωτάκη ήταν αιφνιδιαστική. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να εξυπηρετούσε κι ως σκοπιμότητες. Η δική μας θέση είναι ο ΑΗΣ Αμυνταίου να αναβαθμιστεί με χρήματα της ΔΕΗ” (Βίντεο 32′ & Φωτογραφίες)

7 Απριλίου 2019
21:44

 

Με αφορμή την εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, την περασμένη Παρασκευή, για την απόσυρση των μονάδων Ι και ΙΙ του λιγνιτικού σταθμού του Αμυνταίου (εισήγηση  που δεν “ήρθε” τελικά στο  Δ.Σ., λόγω των αντιδράσεων, ωστόσο η απόφαση της διοίκησης φαίνεται πως έχει ληφθεί), αλλά και την απόφαση για τη ματαίωση της απαλλοτρίωσης 6,5 χιλιάδων στρεμμάτων που είχε κηρύξει η ΔΕΗ με κωδικό ΟΝΠ 10 κι αφορά τον κάμπο της Ακρινής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου, στην Πτολεμαΐδα, κοινή συνέντευξη τύπου της ΓΕΝΟΠ με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, αναφερόμενος στην εισήγηση του Προέδρου της ΔΕΗ γι’ απόσυρση των μονάδων Ι και ΙΙ του λιγνιτικού σταθμού του Αμυνταίου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Αυτή η κίνηση του κ. Παναγιωτάκη ήταν αιφνιδιαστική. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να εξυπηρετούσε κι ως σκοπιμότητες. Μπορεί να είναι κι η πραγματικότητα. Πραγματικότητα, εννοώντας ότι έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι η ΔΕΗ χρήματα για την αναβάθμιση του ΑΗΣ Αμυνταίου δεν βάζει. Η δική μας θέση είναι ο ΑΗΣ Αμυνταίου να αναβαθμιστεί με χρήματα της ΔΕΗ. Το Αμύνταιο, αναβαθμισμένο, στον ενεργειακό σχεδιασμό χωράει. Τα χρήματα, κατά την άποψη μας, πρέπει πρωτίστως να τα διαθέσει η ΔΕΗ κι αν αυτό δεν είναι δυνατόν η συνεδριακή μας θέση καλύπτει ακόμη και σε κοινοπρακτικό σχήμα”.

 

 

Δείτε το βίντεο, διάρκειας 32 λεπτών, που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

7 σχόλια

  • Έλεος ρε φίλε έλεος εσύ δεν βγήκες πριν λίγο καιρό ως υπέρμαχος της πρότασης του Μυτιληναίου για την αναβάθμιση του Αμυνταίου γιατί η ΔΕΗ Παναγιωτάκης αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επένδυση αναβάθμισης. Τώρα έπεσες από τα σύννεφα; Τώρα έχεις θέση να την κάνει η δεη;

  • http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html?m=1 ρε συ Αδαμίδη πόσα θες να μας τρελάνεις εδώ η τηλεθέρμανση Αμυνταίου λέει ότι όλα ήταν γνωστά και με την συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό επέκτειναν τις ώρες κατά 14 χιλιάδες. Άρα;;; Σανόοοοο

  • Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ :

    ΠΑΡΕΤΕΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΩΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ
    ΔΕΣΤΕ ΑΔΜΗΕ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΕΙΑ……… ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΕΦΡΑ …

    • Αυτούς που κάποτε εκληπαρουσαν τον Γιωρικα για κανένα – εκτός έδρας -!!!!Μου θυμίζει το λαϊκό άσμα Βρε πως αλλάζουν οι καιροί εγώ εδώ και εσύ εκεί. Με αυτά που κάνετε και λέτε θα αναγκάσετε τον αείμνηστο Ανδρέα να σηκωθεί από το μνήμα του. Κρίμα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.