kozan.gr: ΕΠΣ Κοζάνης 22η Αγωνιστική: Η ΑΕΠ στη θέση οδηγού – Υπό τα βλέμματα 1.500 φιλάθλων, νίκησε με 1-0 την Κοζάνη και πέρασε μπροστά… Τραυματίστηκε ο σκόρερ Πλάτων Καρακατσάν (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Απριλίου 2019
19:44

 

Η ΑΕΠ Καραγιαννίων με ένα γκολ που σημείωσε από τα 11 μέτρα ο Πλάτων Καρακατσάν, ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι και πιθανόν πρωταθλήτρια για τη φετινή περίοδο της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης. Το παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης, υπό τα βλέμματα 1.500 φιλάθλων και των δυο ομάδων, με την ΑΕΠ να είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Κοζάνη πίεσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα χωρίς όμως να βρει στόχο…. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΠ έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την νίκη τους αυτή, η οποία τους έφερε αρκετά κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα του ματς ο τραυματισμός του σκόρερ του παιχνιδιού Πλάτων Καρακατσάν, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο. Ας ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή κόσμημα της κατηγορίας.

ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

 

22 Αγωνιστική

Εθνικός Βατερού-Μακεδονικός Κοζάνης 3-1

Ατρόμητος Πτολ.-ΑΕ Κοζάνης 1-4

ΑΟ Κρόκου- Μεγ. Αλ. Χαραυγής 1-2

Κοζάνη-ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1

Ακαδημία Βοιου-Ηρακλής Πτολ. 2-2

Γαλατινή-ΠΑΟΚ Κοίλων 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΕΠ Καραγιαννίων 63

Κοζάνη 61

Τιτάν Σερβίων 36

ΑΕ Κοζάνης 32

Μακεδονικός Κοζάνης 31

Εθνικός Βατερού 30

Ακαδημία Βοϊου 29

Γαλατινή 27

Μεγ. Αλ. Χαραυγής 26

ΑΟ Κρόκου 26

Ηρακλής Πτολεμαϊδας 26

ΠΑΟΚ Κοίλων 24

Ατρόμητος Πτολ. 18

Κένταυρος Πρωτοχωρίου 5

Θ. Τέγος

 

 

16 σχόλια

    • Κοζαναρα το ρούφηξες το μπαλάκι. Ακόμα και στο τοπικό είστε αλαζόνες. Αντί να αναρωτηθείτε πως μια πόλη 75.000 δεν έχει σηκώσει ποτέ μα ποτέ κεφάλι στο ποδόσφαιρο τώρα σας φταίει ο διαιτητές προχθές έφταιγε η συννεφιά αύριο θα φταίει ο ηλιος . Συνήθως η ομάδα ακολουθει την πορεία των φιλάθλων της. Περήφανε και αδικημένε Κοζανίτη πες λίγο πως τον λένε τον πρόεδρο σας ? Και που είσαι Κοζανίτη τον δήμαρχο σου πως τον λένε ?

  • τεταρτη συνεχομενη σεζον στο τοπικο για την κοζανη ειναι βαρυ και ασηκωτο,η καταπτωση συνεχιζεται και δε φταιει μονο μια διαιτησια ή μια κακη χρονια ,καποιοι πρεπει να φυγουν προφανως…

  • Επειδη το βιντεο του αγωνα που κυκλοφορησε είναι κατατοπιστικότατο για τις επίμαχές φάσεις, αξίζουν συγχαρητηρια στο διαιτητή της αναμέτρησης που σε όλες τις επίμαχες πήρε σωστή απόφαση. Δεν ξέρω αν είναι ικανότητα ή τύχη, μπράβο του.
    Αυτό με τις βουτιές, είναι κουραστικό και δεν βοηθά το άθλημα. Κρίμα για τον Καρακατσαν. Το ΄χε κανει και παιχτης της ΑΕΠ στο παρελθον (στο Έμερσον)και δεν ηταν τιμητικό. Δυστυχώς οι υποδιαίστεροι καταφεύγουν σε μη ποδοσφαιρικές μεθόδους. Η ΑΕΠ σαφώς ανώτερη ομάδα.

  • Διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι και τις σκόπιμες καθυστερήσεις από τα Καραγιάννια.
    Δύο τουλάχιστον πέναλτυ υπέρ της Κοζάνης, καταφανέστατα!!! δεν τα σφύριξε κάνοντας τα στραβά μάτια.
    Ανεξήγητη εμπάθεια για την ομάδα της Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια από τη διαιτησία , αλλά και από πολλούς παράγοντες, κάτι που καταντά πολύ άδικο για τους φιλάθλους και την πόλη της Κοζάνης.

  • Καθίστε και δείτε τα πέναλντι εσείς και τα οφσάιντ. Δεν βλέπετε ότι έχει καταστραφεί το τοπικό πρωταθλημα. Κατινιστικες αναρτήσεις ,φανατισμός καμία πρόοδος σε επίπεδο ταλέντων της περιοχης. Εισητηριο 5 ευρώ σε παίχτες του τοπικού σε παιδιά που παίζουν σε τμήματα υποδομής και όλα αυτά για την αισχροκέρδεια.

  • Οι τοπικοί διαιτητές δεν σας κάνουν. Έφεραν από άλλο νόμο πάλι δεν σας κάνει.
    Ψάξτε να βρείτε τι πραγματικά φταίει στην ομάδα της Κοζάνης και αφήστε τις δικαιολογίες.
    Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος.
    Στα προηγούμενα ματς της Κοζάνης που είστε και δεν στηρίζεται την ομάδα σας ;;;

  • Αναμφισβήτητα αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ποιος είναι ο άρχοντας της πόλης . Πάρτε το χαμπάρι ΑΕΠ η πρώτη ομάδα -ιδης ο δήμαρχος σας –ιδης ο πρόεδρος σας . Και επειδή πολύ σας ποναει ξανά –ιδης θα είναι ο δήμαρχος σας και το Μομεορια θα έχετε κάθε Κυριακή στην πλατειά .Από παντού σας λέω. Πέντε χρόνια τοπικό , στο γήπεδο πάνε 50 άτομα και θέλετε ξένο διαιτητή για να μπορείτε πάλι να γκρινιάζετε για την διαιτησία

  • Αντι να ασχολειστε με οτι ναναι μηπως ειδατε οτι και οι δυο ομαδες χθες ηταν τραγικες; Οι μεν βουτουσαν για πεναλτυ και οι δε βουτουσαν για να κανουν καθυστερηση. Τρεις πασες δεν αλλαξαν. Τραγικο επιπεδο. Που πανε να ανεβουν κατηγορια αυτες οι δυο ομαδες;

    • Σωστός. Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, είδαμε χάλια ποδόσφαιρο με έναν κακό διαιτητή. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα πάνω από 15 λεπτά. Κρίμα γι’ αυτό που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.