kozan.gr: Γ. Αδαμίδης, στη συνέντευξη τύπου στην Πτολεμαΐδα: “Θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη για τη δεύτερη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ. Δεν θα πετύχει ούτε αυτή και να δω τελικά τι ξεπουλήσαμε. Γιατί δεχόμαστε και μια επίθεση ότι ξεπουλήσαμε” (Βίντεο)

7 Απριλίου 2019
22:24

 

Απαντώντας σε όσους κατηγορούν τον ίδιο και γενικότερα την ΓΕΝΟΠ σε ό,τι αφορά τη στάση και την αντίδρασή της στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, ο Πρόεδρος Γ. Αδαμίδης στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης τύπου της ΓΕΝΟΠ με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου ανέφερε, πως:  “Θα διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη για τη δεύτερη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ. Δεν θα πετύχει ούτε αυτή και να δω τελικά τι ξεπουλήσαμε. Γιατί δεχόμαστε και μια επίθεση ότι ξεπουλήσαμε. Μπορεί να είναι ευσεβείς σκέψεις και πόθοι κάποιον, εμείς πάντως δεν ξεπουλήσαμε. Γιατί αυτό θα συμβεί όταν θα δούμε να αλλάζουν χέρια”.

8 σχόλια

  • Δηλαδή φίλε Γιώργο, επειδή ο δαιγωνισμός ήταν άγωνος σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πουλά τη ΔΕΗ;
    Τι ωραίος τύπος είσαι εσύ; Να δεις που αν μείναι κι αλλο ο ΣΥΡΙΖΑ θα την πουλήσει και μάλιστα εξευτελιστικά…

  • ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ
    ΕΝΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΤΕ? ΟΧΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΣ
    ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ο ΤΑΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ
    ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΟΝΤΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ
    ΕΙΝΑΙΕΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ¨
    ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗς ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΕΝΤΕ Ο ΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΚΑΙ 2Ο ΣΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

  • Αγαπητέ κύριε Αδαμιδη αν πάρω ως σωστή την παραδοχή σας σε σχέση με την εξέλιξη της πώλησης και την αγωνιστικότητα, τότε τον συνάδελφο σας τον κύριο Βατάλη τον διαγράψατε και τον διαπομπεύσατε αδικα κι αυτό γιατί τότε τα ίδια με αυτά που εσείς σήμερα λέτε έλεγε και μάλιστα δεν είχε υπεψηφίση τον νόμο του σημερινού κόμματος που εσείς πλέον ανήκετε και συμμετέχετε στις φιέστες του ως υποψήφιος πολιτευτής.

  • Κύριε Αδαμίδη, είστε ελεύθερος να αλλάξετε την ιδεολογία σας όσες φορές θέλετε. Είστε ελεύθερος να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν μπορείτε όμως να κοροϊδεύετε και να ξεπουλάτε όλους όσους σας ακολούθησαν και περίμεναν από εσάς να προστατεύσετε τα συμφέροντα τους. Τελικά -όπως και πολλοί άλλοι- τα δικά σας συμφέροντα κοιτάτε μόνο.

    Καλό αγώνα και καλή επιτυχία με τον ΣΥΡΙΖΑ κύριε Αδαμίδη, τουλάχιστον όμως βρείτε μια σταλιά φιλότιμο νιώστε έστω για 1 δευτερόλεπτο ευθιξία και φύγετε από την ΓΕΝΟΠ. Βγάλτε την στολή του συνδικαλιστή και φορέστε μόνο του πολιτικού.

    Να σε χαιρόμαστε κύριε Αδαμίδη….Να σε χαίρονται και οι συντρόφοι σου. Και όσοι σε αφήνουν να κάθεσαι στην καρέκλα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ και δέχονται να κάθονται δίπλα σου. Καλούς αγώνες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Δηλαδή ποσό λίγο μυαλό πιστεύεις πως έχουν αυτοί που σε ακούνε . Εάν βγει και ο δεύτερος διαγωνισμός άγονος σημαίνει πως με 100% σιγουριά βγάλατε την ΔΕΗ για ξεπούλημα ( άλλα έλεγες πριν μπεις στην σειρά για ΣΥΡΙΖΑ μεριά ) και την ΔΕΗ που την ξεπουλάτε την έχετε απαξιώσει που δεν την θέλουν .Και την πουλάτε και την ξεφτιλίζετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.