kozan.gr: Ο Π. Γιαννάκης μαζί με τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ Κ. Θεοδωρίδη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν, σήμερα Δευτέρα, στο ΛΚΔΜ, μίλησαν για τις θερινές αθλοπαιδιές καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΔΕΗ, το διάστημα 24-29 Ιουνίου 2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Εορδαίας (Βίντεο)

8 Απριλίου 2019
14:48

 

Ο Π. Γιαννάκης μαζί με τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ Κ. Θεοδωρίδη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν, σήμερα Δευτέρα, στο ΛΚΔΜ, μίλησαν για τις θερινές αθλοπαιδιές καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει η ΔΕΗ, το διάστημα 24-29 Ιουνίου 2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Εορδαίας.

4 σχόλια

  • Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς, τώρα που χάνονται σωρηδόν θέσεις εργασίας στα ορυχεία και τους ΑΗΣ… η απολιγνιτοποίηση της περιοχής δεν αντικαθίσταται με επικοινωνιακά τεχνάσματα…

  • Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα και διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις; μας έχουν ταράξει στις αυξήσεις για να κάνουν εφέ;

  • Αυτα μπορει να κανει σημερα η ΔΕΗ. Η περιοδος των παχιων αγελαδων περασε. Ολοι την αρμεξαν κ ακομη την αρμεγουν. Τωρα ειμαστε στην αντιστροφη μετρηση. Ολοι θελαν να την κλεισουν. Κανενας δεν την υποστηριζε. Και παλι θα κανει τα καλυτερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.