Δύο(2) αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο Αστέριος Ζάμπακας στα 50μ και 200μ ελεύθερο, στην 13η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμΕΑ, που έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πτολεμαΐδα

8 Απριλίου 2019
22:02

Δύο (2) αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο Αστέριος Ζάμπακας στα 50μ και 200μ ελεύθερο, στην 13η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμΕΑ, που έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 6/4/19.

Στους αγώνες, συμμετείχαν 110 αθλητές-τριες από(19) σωματεία από όλη την χώρα, καθώς και από ξένες χώρες,όπως Ρουμανία, Σερβία(με την Παραολυμπιακή τους ομάδα!), Βουλγαρία, Σκόπια, καθώς ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ.

Σε τέτοιους αγώνες, όπου όλοι οι συμμετέχοντες είναι ΝΙΚΗΤΕΣ, ο Αστέριος αθλητής του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, κατάφερε να κατακτήσει δύο δεύτερες θέσεις 50-200μ Ελεύθερο και μία τέταρτη στα 100μ Ύπτιο.

Πρέπει να τονίσουμε, ότι ο Αστέριος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να κολυμπάει δύο φορές (μόνο) την εβδομάδα, στη πισίνα της Πτολεμαϊδας, σε ώρες κοινού, το βράδυ 8:30 ( μετά από μια δύσκολη, γεμάτη δράσεις ημέρα…), αφού το κολυμβητήριο της πόλης είναι κλειστό, αλλά και γιατί στο Λιάπειο, ο Δήμος δεν παραχώρησε ούτε ώρα στα παιδιά των ΑμΕα!!

Γι αυτό θα θέλαμε, να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου της Πτολεμαϊδας και τον προπονητή του Παπαγιάννη Χάρη, που δουλεύει μαζί του (σε όλους τομείς..) να μπορεί ο Αστέριός μας να είναι πάντα ανταγωνιστικός και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παν/νιο Πρωτ/μα ΑμΕΑ τον Μάη στην Αθήνα.

3 σχόλια

  • Μπράβο Αστερη όλη η Λευκοπηγη είναι μαζί σου και παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον και αγωνία την προσπάθεια που κανεις μαζί με τους συναθλητές σου . Συγχαρητήρια σε σένα και στην οικογένεια σου που παρά τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες βγαίνετε νικητές.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.