Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ελπίδα», της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ο Δουλκερίδης Γεώργιος

8 Απριλίου 2019
19:57
Κανένα σχόλιο

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες που απαιτεί η εποχή μας. Λόγω της ανεργίας που υπάρχει στην περιοχή πολλοί είναι εκείνοι που στράφηκαν στον πρωτογενή τομέα. Επομένως, βασικό μας μέλημα αποτελεί η ανασυγκρότηση και η ανάπτυξη του.

Οι δυο βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειας πέρα από τον πρωτογενή είναι και ο ενεργειακός τομέας. Αυτοί χρειάζονται αναδιάρθρωση ώστε να επετεύχθη το μέγιστο της απόδοσης τους. Με την δημιουργία,λοιπόν, των κατάλληλων έργων υποδομής θα δώσουμε ώθηση προς την βελτίωση τους .

Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά έναν ακόμη νέο άνθρωπο με όνειρα που θα κάνει πράξη.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Δουλκεριδη Γεώργιε

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Δουλκερίδης Γεώργιος του Θεοδώρου κατάγεται από το Μεσόβουνο Εορδαίας από αγροτική οικογένεια , τον τελευταίο χρόνο κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι 30 ετών παντρεμένος με τη Δέσποινα Κώτου και έχουν ένα παιδί. Είναι απόφοιτός του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τεχνικό γραφείο. Επίσης, ήταν μέλος στο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Μεσοβουνου την περίοδο 2017-2018.

Στις εκλογές επέλεξα να είμαι μέλος στην ομάδα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, γιατί έχει διάθεση , θέληση και τον δυναμισμό για να κρατήσει η περιοχή μας τον ενεργειακό της χαρακτήρα. Ακόμη, θα δώσει ώθηση στη γεωργία και τη κτηνοτροφία βοηθώντας τους νέους που επιλέγουν να ασχοληθούν μα τον πρωτογενή τομέα και τέλος, έχει γνώση για τα έργα υποδομής που χρειάζεται η περιοχή στον πρωτογενή τομέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.