Ο Λάζος Γκερεχτές για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του Νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”: “Είμαστε περήφανοι για τους μεγάλους ευεργέτες του τόπου μας”

9 Απριλίου 2019
12:25

Χθες, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ενός εμβληματικού ιδρύματος της χώρας, το οποίο παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά.

Η προσφορά της οικογένειας «Παπαγεωργίου» είναι αναγνωρισμένη απ’ όλους τους Έλληνες και από την επίσημη πολιτεία.

Είμαστε περήφανοι για τους μεγάλες ευεργέτες του τόπου μας.

Νιώθουμε κάθε φορά δέος, όταν ακούγεται το όνομα του Βοΐου, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο δικό μας πρόγραμμα, βασικός άξονας, είναι το συμβούλιο ετεροδημοτών, απόδημων και μεγάλων ευεργετών.

Άνθρωποι  με αναγνωρισμένη προσφορά, μακριά από τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, αλλά πάντα με άσβεστη τη φλόγα της επιθυμίας να συμβάλλουν όπου τους ζητηθεί, προς όφελος του Βοΐου.

Θα δημιουργήσουμε Υπεύθυνα Μαζί, ένα Βόιο με Όραμα και Έργο…

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.