Στην Κοζάνη, την Παρασκευή 12/4, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης

9 Απριλίου 2019
15:32

 

Ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, η Ν.Δ. συγκροτεί κλιμάκια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Χώρας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους πολίτες με τον πλέον αναλυτικό τρόπο, το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, που έχει τον τίτλο «ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ».

Έτσι, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «26 ΜΑΪΟΥ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ #ΓΙΑ_ΤΗ_ΝΙΚΗ», Κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Βουλευτή Β’ Αθηνών, πρώην Υπουργό & τέως Πρόεδρο της ΝΔ, θα επισκεφθεί την Κοζάνη, την Παρασκευή 12.04.2019. Το κλιμάκιο θα συγκροτείται επίσης, από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ. Μιχάλη Μασουράκη, Οικονομολόγο και κ. Άκη (Γεράσιμο) Τσελέντη, Καθηγητή Σεισμολογίας.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής [12.04.2019], ώρα 8:30μμ και στην Αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού / Ευξείνου Λέσχης (Φιλίππου Β’ 30, ΚΟΖΑΝΗ), όπου θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον Επικεφαλή του Κλιμακίου κ. Βαγγέλη ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, προσκαλεί τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά στην εν λόγω εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι θετικά σε μια ακόμη δράση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έτσι ώστε στις επερχόμενες εκλογές να γίνει η μεγάλη κυβερνητική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και συγχρόνως να δοθεί η πιο δυνατή απάντηση απέναντι στο λαϊκισμό και στο ψέμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.