Μόνο μία από τις ανήλικες που φιλοξενούνταν στη δομή ανήλικων ασυνόδευτων παραμένει στον Πεντάλοφο

10 Απριλίου 2019
19:52

 

Μόνο μία από τις ανήλικες που φιλοξενούνταν στη δομή ανήλικων ασυνόδευτων παραμένει στον Πεντάλοφο

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Ζιάρα Φωτεινή που μίλησε στον siera fm, οι ανήλικες που είχαν φτάσει τις προηγούμενες μέρες έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το μέρος που μεταφέρθηκαν.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να φθάσουν νέα προσφυγόπουλα, αλλά είναι άγνωστο πόσα από αυτά θα παραμείνουν στη δομή.

Την ίδια ώρα αγωνία υπάρχει στους 39 επιτυχόντες για να εργασθούν στη δομή, οι οποίοι δεν ξέρουν αν και πότε θα προσληφθούν.

sierafm.gr

6 σχόλια

  • Μαλιστα…τους παρακαλαμε κιολας την ωρα που τοσοι αστεγοι ελληνες χρειαζονται βοηθεια και τοσα παιδια λιποθυμανε απο την πεινα…κριμα…

    • Νομιζετε οτι αν ο χωρος προσφερθει για Ελληνοπουλα θα δεχθει καποιο να παει να ζησει στο Βοιο;ουτε οσοι καταγονται απο εκει. Μονο σε διακοπες και με το ζορι. Ολοι θελουν κεντρα. Η περιφερεια εκτιμαται μονο απο συνταξιουχους. Μονο η κιβωτος του κοσμου θα εβρισκε μικρα παιδακια για εκει.

  • ΕΝΤΑΞΕΙ! ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ,ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ,ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ! ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ! ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟ “ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ” ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.