Kι ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης θα επισκεφθεί την Κοζάνη την Παρασκευή 12/4 συνοδεύοντας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

11 Απριλίου 2019
08:43
Κανένα σχόλιο

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθηγητής σεισμολογίας κ. Ακης Τσελέντης στα πλαίσια της Πανελλήνιας περιοδείας του, εν όψει της υποψηφιότητάς του για τις Ευρωεκλογές 2019 , θα επισκεφθεί την Κοζάνη την Παρασκευή 12/4 συνοδεύοντας  τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που είναι ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας . Ο καθηγητής θα απευθύνει χαιρετισμό το βράδυ της Παρασκευής ώρα 8.30 μμ στην ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού / Ευξείνου Λέσχης (Φιλίππου Β΄30 Κοζάνη) με κεντρικό ομιλητή το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

 

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων  ο κ. καθηγητής θα  συναντήσει τους πολιτικούς του φίλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.