Μήνυση κατ΄ αγνώστων απ’ τη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη για φθορά σε εξωτερικό της τοίχο

12 Απριλίου 2019
14:15

Σε μήνυση κατ΄ αγνώστων προχώρησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για τη φθορά που προκλήθηκε σε εξωτερικό τοίχο του νέου κτιρίου, η οποία αποκαταστάθηκε ήδη.

Παράλληλα, το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες προστασίας και φύλαξης του κτιρίου παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές μήπως και εντοπιστούν οι δράστες.

Οι παραπάνω ενέργειες κρίθηκαν απαραίτητες για την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία του κτιρίου που αποτελεί κόσμημα για την πόλη της Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή, κάτι που πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους.

6 σχόλια

  • Ωραία, να τους πιάσουν επιτέλους, έχουν καταβάψει όλη τη γειτονιά, όχι μόνο τη Βιβλιοθήκη. Αλλά οι κάμερες γιατί κοιτάνε το δρόμο κι όχι μόνο το πεζοδρόμιο; Υπάρχει άδεια για τις κάμερες και πού λέει πως πρέπει να κοιτούν;

  • ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΒΑΝΔΑΛΟΙ.

  • Στείλτε τον λογαριασμό στον μπαμπάκα ,γιατί έχει παραγίνει το κακό.Κάθε ανεγκέφαλος παίρνει ένσ σπρέυ και νομίζει πως κάνει κάτι σπουδαίο,μουτζουρώνοντας τους τοίχους της πόλης.Και το κακό είνσι πως ο κόσμος συνηθίζει την ασχήμεια στην πόλη και δεν αντιδρά.Και ο κατήφορος συνεχίζεται.

  • Τώρα να δούμε τις αρχές.

    Πάντως αν πιάσουν κανέναν να τον βάλουν να βάψει το τετράγωνο, να κουραστεί λίγο.

    • Και να δημοσιευτει το ονομα του και η φωτογραφια του , να δειτε για ποτε θα εξαφανιστουν ολοι οι υποψηφιοι τοιχοζωγραφοι της κακιας ωρας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.