kozan.gr: Κώστας Αρβανίτης σε συνέντευξή του, σήμερα, από την Κοζάνη: “Το Λαϊκό Κόμμα και η Ν.Δ αφήνουν τραύματα με τα ανοίγματα που κάνουν στην ακροδεξιά’

17 Απριλίου 2019
16:02

 

Συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Οι δυο υποψήφιοι μίλησαν αρχικά για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου , ενώ στη συνέχεια σχολίασαν θέματα επικαιρότητας. Ο κ. Αρβανίτης είπε πως: “Το Λαϊκό Κόμμα και η Ν.Δ αφήνουν τραύματα… με τα ανοίγματα που κάνουν στην ακροδεξιά’.

 

6 σχόλια

  • Ο κύριος αν και χρόνια υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης μάλλον αγγνοεί πως η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έχει αναγνωρισθεί απο το ευρωκοινοβούλιο το 2006 και ψηφίστηκε απο όλους τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΚΚΕ. Οι μόνοι που δεν ψήφισαν ήταν ο Καρατζαφέρης και ο Παπαδημούλης!

    • Η τοποθέτηση του ΚΚΕ
      Σε σχόλιό του, σχετικά με τις δηλώσεις του Ν. Φίλη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

      «Το ΚΚΕ έχει ψηφίσει στη Βουλή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και στέκεται στο πλευρό των ποντιακών οργανώσεων για τη διεθνή αναγνώρισή της.

      Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους – κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Ελληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε όλους, αφού ο φτωχός λαός ήταν αυτός που υπέστη τις μεγαλύτερες συνέπειες. Δεν είχαν απέναντί τους γενικά και αόριστα τους Τούρκους, αλλά την αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία ήθελε να βγάλει από τη μέση το ελληνικό κεφάλαιο, καθώς και την αστική τάξη της Ελλάδας, η οποία τους άφησε στη μοίρα τους.

      Από κει και πέρα, για πολλοστή φορά ανοίγονται ζητήματα που αξιοποιούνται για αποπροσανατολισμό απ’ την αντιλαϊκή λαίλαπα, για την οποία είναι συνυπεύθυνοι η κυβέρνηση και τ’ άλλα κόμματα».

  • Ο σύριζα επί 4 χρόνια ήταν στην συν κυβέρνησης με την άκρο δεξιά του μΠάνου των ανελ. Ο σύριζα κυβερνά με την στήριξη και τους ψήφους της χα. Ο σύριζα μαζί την χα κάνανε τους αγανακτησμενους και ρίξανε την κυβέρνηση σαμαρά χέρι χέρι μη ψηφίζοντας για πτδ. Λίγο ντροπή δεν έχετε εκεί στον σύριζα;

  • ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΛΑΤΕ.

  • Τραύματα έχετε ανοίξει εσείς τα τΣυριζόπουλα που όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας τον βαφτίζετε ακροδεξιό. Εσείς τρέφετε την ακροδεξιά για να έχετε αντίπαλο δέος στην ακροαριστερά για να υπάρξετε. Αντε ρε απο δω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.