Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr, με ερώτηση προς τους υποψηφίους της Εορδαίας

17 Απριλίου 2019
16:33

Οι εκλογές πλησιάζουν, οι υποψήφιοι μας παρουσιάζουν τις ιδέες και τα οράματά τους για τους διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε άλλα , ακούω και διαβάζω, όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, σχέδια και προτάσεις για τη λαϊκή αγορά και το  “πολύκεντρο” (ο Θεός να το κάνει). Ως κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, τα ακούω με ενδιαφέρον. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι τους υποψηφίους, και αν θέλουν και αν ξέρουν ας απαντήσουν, επώνυμα ή ανώνυμα, δεν έχω θέμα, άλλωστε και εγώ ανώνυμα, προς το παρόν ρωτώ. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Αν κάποια Τετάρτη και κάποια ώρα μεταξύ 8:00 έως 15:00 πάρει φωτιά ένα σπίτι ή ένα κατάστημα στην περιοχή που έχω μαρκάρει με κόκκινο στο χάρτη, δηλαδή, στις οδούς Εθνικής Αντίστασης και Πόντου, ή εάν χρειαστεί ένας μόνιμος κάτοικος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, θεωρείτε εσείς, αγαπητοί υποψήφιοι και αυριανοί δήμαρχοι Εορδαίας, ότι μπορεί να επέμβει ΕΓΚΑΙΡΑ και αποτελεσματικά ένα όχημα έκτακτης ανάγκης; Ρωτώ… Αν δεν προλάβει να επέμβει έγκαιρα και χαθεί μια περιουσία ή μια ζωή, γνωρίζετε μήπως ποιός θα είναι υπεύθυνος και από ποιον θα αναζητηθούν οι ευθύνες, αφού βέβαια πρώτα κλάψουμε και πέσουμε από τα σύννεφα; Η πυροσβεστική; Το ΕΚΑΒ; Η τροχαία; Ο Δήμος; Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος; Ο πωλητής της λαϊκής αγοράς; Ο επισκέπτης της λαϊκής αγοράς; Ο μόνιμος κάτοικος; Εγώ;… Ρωτώ… Προς το παρόν… Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει.
Ευχαριστώ.

10 σχόλια

  • Ο άλλος υποψήφιος είπε ότι θα ξαναφέρει το πανηγύρι μέσα στην πόλη, να κλείνουν οι δρόμοι για μια βδομάδα, εσένα η μισή Τετάρτη σε πείραξε;

    • Εδώ ο άλλος είπε να πεζοδρομήσει τη διαδρομή από το Δήμαρχειο έως το κέντρο. Η μια βδομάδα σας πειράζει…

      • όταν καταλάβεις πως η πεζοδρόμηση δεν αποκλείει την παρέμβαση των υπηρεσιών αλλά τον ανόητο που θα κατέβει να παρκάρει έξω από το καφενείο τότε ίσως να αλλάξει κάτι σ’ αυτή την πόλη..

      • Εσείς θέλετε ξεβλαχεμα όντως χωριάτες. Θα ήθελες να έχει κάποιος από τους άλλους πρόταση παρόμοια με την πεζοδρόμηση ασχετοι λες και έχει σχέση με αυτό που λέει αυτό που λες.. σε πειράζει λοιπόν που ο Κοκκινίδης έχει όραμα και άπειρες προτάσεις ε; Δε σε πειράζει που οι άλλοι δεν έχουν τίποτα και βάζουν υποψηφιότητα. Δε σε πειράζει που κάποιοι έχουν κάνει ρουσφέτια σε όλο το νομό για να βγουν, δε σε πειράζει που κάποιοι αναφέρουν την ορθοδοξία και τη Μακεδονία μόνο και δεν καμία πολιτική θέση.. σε πειράζει που κάποιοι έχουν όραμα και έχουν ήδη σχεδιάσει την ανάπτυξη της πόλης με όραμα και γνώση.. ντροπή σου. Δεν αξίζεις να είσαι προλεμαιδιωτης. Έχουμε βαρεθεί πια από καρεκλοκενταυρους που βγαίνουν και ξαναβγαίνουν σε διαφορετικές θέσεις. Η μόνη λύση Κοκκινίδης. Όσο για εσένα που έγραψες το άρθρο. Έχεις δίκιο. Μπορείς να μπεις στη σελίδα του κ Κοκκινίδη (newway.gr) είναι ο μόνος που έχει στήλη και φόρουμ ώστε να μπορούν οι πολίτες να αναφέρουν οτιδήποτε θεωρούν ότι χρειάζεται και οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό, και να αναφέρεις εκεί πέρα το παρόν πρόβλημα. Όσοι το έχουν κα ει από ότι βλέπω έχουν πάρει απάντηση, οπότε αξίζει

  • Εγώ πιστεύω όλα μπορούν να γίνουν κ το πανηγύρι μέσα στην πόλη Κ ξ αγορά κ πολλά άλλα όταν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι καλό να συμβεί στην πόλη Κ υπάρχει μελέτη για όλα. Γιατί το πανηγύρι εκεί που είναι αν πάθει κάτι κάποιος στον δρόμο των εγκαταστάσεων τι θα συμβεί. Η του Γιάννη το πανηγύρι που κλίνει όλον τον δρόμο?μελέτη θέλει κ μια δημοτική αρχή να θέλω να ασχοληθεί κ όλα γίνονται

    • Το πανηγύρι πρέπει να εξαφανιστεί εντελώς απο την πόλη, ακόμη και απο εκεί που είναι σήμερα. Δεν προσφέρει κάτι που δεν υπάρχει οπουδήποτε αλλού σε κατάστημα της πόλης και τις περισσότερες φορές είναι και εντελώς μάπα τα προϊόντα για να φαίνεται ότι έχουν χαμηλές τιμές. Κάποια στιγμή να γίνουμε Ευρωπαϊκή πόλη. Όποιος υποψήφιος Δήμαρχος υποστηρίζει το πανηγύρι θα φάει μαύρο από τον εμπορικό κόσμο της πόλης. Ας ψάξει ψήφους στους συνταξιούχους για να εκλεγεί.

      • Μα αφου ο έμποροι της πόλης είναι τόσο αξιόλογοι όπως κ τα προϊόντα τους γιατί να φοβούνται κάτι τέτοιο;ίσα ίσα θα δουλέψουν κ αυτοί πιο πολύ εκείνες τις μέρες αφού ο κόσμος θα βγει για να αγοράσει. Απλά υπάρχει κ ο κόσμος που διάγνωση του θέλει να αγοράσει κ το πιο φθηνό κ κακής ποιότητας όπως λες γιατί δεν έχει χρήματα τόσα. Σκέψου όμως ότι θα δουλέψουν κ τα φαστφουντάδικα οι καφετέριες οι ταβέρνες τα βιβλιοπωλεία κ γενικά όλος ο κόσμος πιο πολύ κ θα προσελκισεις κ επισκέπτες όπως στο Αμύνταιο ακόμα κ από έξω. Απλά να κοιτάμε όλους τους πολίτες κ γενικά να καταλάβουμε ότι αν γίνει η αρχή κ μεγαλώσει όλο αυτό θα είναι για κοινό καλό όλης της πολης

  • Παιδια, για το σχέδιο του Κοκκινίδη πάλι πάτε να παραπληροφορησετε; Η πεζοδρόμηση εμποδίζει και λύνει το παράνομο παρκάρισμα και βοηθάει στην αισθητική του κέντρου ,το οποίο θα μοιάζει με κέντρο πόλης και όχι με αυτό το αχουρι… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα υπάρχει λωρίδα και για πυροσβεστικά και για ασθενοφόρα. Μη λέτε ότι σας έρθει δηλαδή έλεος. Ωστοσο, για σένα που το γεαψες, το έχουν ήδη πει, υπάρχει λύση όντως να μπεις στο σάιτ του κύριου Κοκκινίδη και του συνδυασμού με το βλέμμα στο μέλλον, που λέγεται newway.gr και να το αναφέρεις στη στήλη που έχει για να λέμε τις αποψεις μας οι πολίτες. Ειναι ο μόνος που το έχει αυτό και πιστεύω ο μόνος που θα ενδιαφερθεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.