Η παρουσίαση των 11 υποψηφίων του Θόδωρου Καρυπίδη στην Καστοριά (Φωτογραφίες & Βίντεο)

17 Απριλίου 2019
23:36

Tους 11 υποψηφίους του για την Καστοριά παρουσίασε στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης.

Στο αμφιθέατρο βρέθηκε πλήθος κόσμου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αλλά και ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής στον οποίον κατά τη διάρκεια του λόγου του αναφέρθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι υποψήφιοι
1. Πασχάλης Βάσσος (Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Εμπορίου)
2. Καλλιρόη Δόϊκου (Γλωσσολόγος)
3. Βαγγέλης Ζέρβας (Επιχειρηματίας)
4. Αμαλία Κούσκουρα (Πολιτικός Επιστήμονας)
5. Παναγιώτης Κώττας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής)
6. Ναούμ Μαρκόπουλος (ΕΠιχειρηματίας)
7. Ελένη Μάρκου (Υπάλληλος Δήμου Καστοριάς)
8. Πλάτων Μορφίδης (Αγρότης)
9. Διονύσης Μωϋσίδης (Γουνοποιός)
10. Αθανάσιος Τσώλος (Συνταξιούχος – Υπάλληλος ΙΚΑ)
11. Πασχάλης Χαρούμενος (Αγροκτηνοτρόφος)

4 σχόλια

  • Εχετε πολύ πλακα ορισμένοι,ποια καλη επιτυχια ρε φιλε;Η καστορια θα ψηφισει κασαπιδη τουλάχιστον 60 τοις εκατο όλα τα αλλα είναι για να παρηγοριεστε.Και για να προλάβω καποιους μην χαθειτε όταν ανοιξουν οι καλπες.Να κοιταξει ο ψευτοθοδωρος μην χασει και την δευτερη θεση γιατι είναι πολύ πιθανο με το ψηφοδελτιο που παρουσιασε.Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ χειροκροτουσε δυνατα και ο άλλος περιμενε μεχρι τελους μηπως τρυπωσει στο ψηφοδελτιο,μολις εμεινε εκτος πηγε απέναντι.Απλα για γελια,ασε που μας ειπε πολλα ψεμματα χθες.

  • χα,χα,χα οταν ανοιξουν οι καλπες και δεις τι θα παρουν οι δεξιοι ξαναμιλαμε.Τερμα στους καιροσκοπους που κοιταξανε τον εαυτο τους,η σφαλιαρα που ερχεται θα ειναι πολυ μεγαλη.Κασαπιδης απο την πρωτη κυριακη.Μαζευτηκε χθες ολος ο τοπικος συριζα και μας το παιζει ανεξαρτητος ο καρυμπας,τερμα το κουτοχορτο.Σας βλεπω τριτους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.