ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΓΑΛΑΤΙΝΗ, πρώτο παιχνίδι χωρίς τον “Γιούλη”

19 Φεβρουαρίου 2017
18:24
Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, η ομάδα του Τιτάν υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Γαλατινής. Σ’ ένα παιχνίδι φτωχό σε θέαμα οπού έληξε 0-0, με την ομάδα των Σερβιων να είναι λίγο καλύτερη. Ήθελε την νίκη ο Τιτάν,ώστε να την αφιερώσει στον Αστέριο (Γιούλη) Μεγαρέα.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι χωρίς των “Γιούλη”, υπήρξε παράδειγμα παράγοντα που υπηρέτησε τον Α.Σ ΤΙΤΑΝ Σερβιών με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και ήθος, αφιερώνοντας τη ζωή του στη ομάδα, τιμώντας την όσο ελάχιστοι.

Πριν την έναρξη παιχνιδιού διαιτητές, παίκτες της Γαλατινής, αρχικά, και στη συνέχεια εκείνοι του Τιτάνα κατέθεσαν λουλούδια, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Αστέριου Μεγαρέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.